Eriksdalsbadet

Världens bästa dag, lärde känna skit snälla killar. Först fick vi stalkers som följde efter oss hela tiden, skit gulliga. Sen fråga några killar om i ville vara med dom, så vi satt bara i bubbelpoolen och snacka, gav ut nummer osv. Efteråt var vi med Philip,filip, filip och deras kompis, sen hade vi vattenkrig med så kallad "stänkkillarna". Sen vart de bråk mellan filip och hans kompisar och stänkkillarna och just nu är vi suuura. Vi skulle träffat några men nu kan inte som då sa vi nej till filip och dom i onödan. Skit jobbigt inlägg haha. Världens bästa dag iallafall. Sjukt roliga killar. Nu ska vi äta middag och sedan hitta på något. Puss


Aboooo va gullig, va gullig va gullig va gullig

Sorry for no blogging, har varit med olivia. Vi har bakat, skypat med Amir, Dusan, tugge och Kurre och gått fram och tillbaka till lill ica och köpt massa frukter osv. Sen idag åkte vi till handen och åt, sen hem till olivia och nu är vi med Kurre, Adam och Bora. Ikväll blir det film mys!


Påväg till Eriksdalsbadet

Taggas tjej! Nu ska de badas som vi gör nästan varje lov. Någon mer som ska dit? De är bara att hälsa på oss. Kyss


Movie

Är hemma hos Adam med Isabell, Mikkis och Martin. Nu måste jag kolla på filmen. Xoxo


SNYGGGGGGG


COOKING

Lagar mat till mina lammungar, blir pommes med chicken nuggets. Standard hos familjen Bäckström. Vi ska bara ta det lungt och göra lite girlstuff. Vi ska sätta på en bra rulle efter maten, men ska uppdatera så mycket som möjligt. Puss

Mina kära vänner

Måste skriva av mig, förlåt förlåt. Men egentligen tror inte jag att jag fattat hur fina och underbara vänner jag har. Jag älskar er alla från topp till tå äcen fast jag kanske inte visar det. Men bara så ni vet så är inte jag ett piss utan er. Me love you <3 ni vet vilka ni är!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3172438/images/2012/pic_191527788.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3172438/images/2012/pic_191527792.jpg" class="image">


MOOOOVIE

Ligger i sängen och kollar på film med Mikalinn och Isabell. Mysigt. Har inga planer för imorgon förutom att jag ska ta spruta. Rädd tjej!


MUSIQ ♫


Vampires Sucks

Sitter och kollar på film med Isabell. Min klipp tid vart inställd eftersom hon var sjuk. Så vi ska bara ta det lungt sedan åka på bio. Hoppas jag! Får se, hööööörs.
image description
Random bild när jag åkte buss

Klipp klipp klipp

Snart ska jag rulla ner till bussen för att sedan åka till skärholmen och klippa mig. Ännu kortare ska det bli! Medans jag väl är där så måste jag köpa en bok, en lättare bok så att jag kan läsa ut den och skriva en resention (stavning) till svenskan. Hoppas bara att jag hittar en, annars blir det lite jobbigt.
Och senare idag kommer Olivia hit! Wompaaaa :)

Sweet dreams

Ligger i sängen brevid Isabell. Känns som förra lovet. Hihi, myyyys! Imorgon ska jag klippa mig och sedan kanske bio med några tjejor om Isabell och dom kunde. Vi får väll se vad som händer. xx


-


Strandbergs place

Sitter hemma hos Isabell och kollar på tv med hennes familj. Kollar nu på kontoret, senare blir det BIGBROTHER. Tagggggaaaaddd!


Våra platser till dublin och London

I London har vi dock rätt okej platser men först fick vi uppe i hörnet så dom vi har nu är betydligt bättre.
Dom i Dublin är därmot mycket bättre tror jag, syns dock inte på bilden!

Scones

Godmorgon alla fina! Senare idag har vi träning så jag laddade upp med en god frukost. Det blev scones bak i stort sätt hela morgonen.
Bjuder på en snygg bild (som inte har nånting med inlägget att göra) på mig och vladana från någon idrottslektion.


Wihå

Tjejmiddagen var jätte mysig och asrolig. Till middag blev det tacos och sen tittade vi på en skräckfilm. Sen vid halv12 åkte jag hem.
Bilden är på jag och Jenny från ikväll, fler bilder kommer när jennisen har lagt upp dom.


New in


LONDON 2013!!!!!!

Nu är det så att jag, Isabell och Mikalinn ska till London 2013 för att se på killarnas första egna arena tour. Weeehey så glad. Dock har vi biljetter till Dublin med så vi vet inte riktigt hur vi ska göra. 6 biljetter check Ska vi ska sälja dom? Jag och issa vill dock åka båda gångerna, haha men kanske blir lite dyrt? äsch vi har ett helt år på oss att tänka på det.

Om dagen då. Jag gick upp vid tio i sju för att ta 7:52 bussen till Isabell. Kände redan då att jag inte måde riktigt som jag skulle? I alla fall ,när jag kom dit så var endast jag och isabell vakna(pluss hennes mamma då) Klockan tickade och tickade sedan vaknade även Olivia och Viktoria. Jag och issa hade värsta paniken över biljetterna så dom fick vara med när vi dampade hejvilt. Efter vi fått biljetterna så tog vi det lugnt. Kände att jag hade värsta huvudvärken men orkade inte bry mig. När jag kom hem så blev det sämre och sämre. Sov i 1,5 timme är fortfarande trött, huvudet dunkar, har feber tror jag och ont i kroppen. Säger bara. Härlig lördag och härlig början på lovet!

Kvällens outfit


Dinner

Har lite gäster så ska gå ut och vara lite social mot dom. Bjuder på två ego pics jag tog när jag sminkat mig och fixat håret.

Jennys place

Är hemma hos jenny och kollar på när jennys syster fixar jennys hår. Och om 10 minuter kommer alla andra brudar. Ikväll ska vi fira jenny som fyller 15. Wihå!


Någon jag skulle kunna byta utseende med

Candice Swanepoels
En Victoria Secret model. Så jävla snygg!om jag skulle sett ut som henne hade mina dagar varit vid spegeln. Jag hade inte gått i från den en sekund. Hon har så sjukt fina ögon, vill ha dom. Så snyyygg. Dör, ge mig hennes utseende nu

Blogg.se

ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR att dom har uppdaterat blogg.se appen! Nu kan man kolla statistiken + välja kategori. Hur bra är inte det här!? Woooop


OUTFIT

Körde på en tröja från Gina och ett par hollister jeans.

Saturday

Hej allihoppa. Har varit i stan en snabbis med mami. Fick med mig hem lite hollister kläder som jag inte orkar fota just nu. Har inget planerat för kvällen, låter tiden rulla så får vi se vad som hittas på. Men nu ska jag mysa ner mig i sängen framför en rulle med chailatte. xx



The voice sverige

Sitter bänkade framför tvn med några sköna polare. Får uppdatera när jag är hemma igen.


OUTFIT

 

 


Fridaaay

Är hemma nu efter att ha varit i centrum med Isabell och köpt present till Jenny. På väg hem fick jag sällskap av först Kurres mamma som skulle in till stan och sedan träffade jag min syster och Viktor. Mycket roligare att åka hem när man har någon att snacka med.
Ikväll ska jag nog ha lite mini träning eftersom vi inte har träning idag som vi brukar ha och sen titta på någon film. Mys fredag.
En bild från imorse

 


Skillnaden mellan dig och mig är att jag kan hålla mig till en kille


Work work

Sista dagen på jobbet, villl hem. Efter jobbet ska jag kanske vara med Nathalie, Mikaela, bilbo och matte vi får se.


BIG BROTHER

Sitter just nu och kollar på BIG BROTHER!.. Typ som mer än halva Sverige gör just nu hihi. Tycker det är galet underhållande faktiskt. Nu ska jag hoppa ner i sängen, Puss



MUSIQ ♫

/Sara

Troublemaker

Sitter och lyssnar på musik. Sista dagen på praoen imorgon, fyfan vad skönt. Fast idag på praoen hade vi det sjukt kul. Haha vi lekte med pallliften och skön till musik från NRJ. Imorgon har jag inget planerat, vi får looooooooooooooooooooov då. Så vi får se hur detta lov blir, förra var bäst. fast hatar att jag var på G med honom. Skit samma, nu ska jag uppdatera under kvällen eftersom jag har varit grym på att uppdatera.

American cookies

Tjabaaaa folket!
Efter skolan hängde jag och Jenny i centrum. Vi tittade i några affärer och provade kläder. Sen när jag kom hem bakade jag amerikanska kakor och sen stretchade jag. As skönt för min rygg! Wii
/Mooooa


New in

Nytt i garderoben. I like


Ta en dusch

Tjena alla människor kom nyss hem från träningen. Förlåt för att kag inte hört av mig. Men har haft problem med lite grejer. Ska nu hoppa in i duschen sen fota lite nya kläder jag köpt.


Trööttt

Gick upp kvart i sex, vill bara dööö. Vi hörs senare ska åka nu. Puss


Power 2012 ♥


Jag & Jenny idag


Snabb update

Är i stan med Isabell, Olivia och Viktoria. Har köpt 3 skal som jag kanske lägger upp bild på sen. Vi ska iallfall kolla i lite kläd affärer sen dra hemmåt tror jag.
Hörs / Moa


STREATCHING

Ska streatcha minst 2 gånger i veckan, känns som man tappat mycket nu
- Sara

Nu:


VISSTE NI DETTA OM MIN CHEERKARRIÄR?

När jag är vuxen ska jag tatuera in någonting som har med Cheerleading att göra
Att jag är ganska stolt över att Isabell och Jag är dom första som har gjort en volt först i hela sverige. Minne för livet
Jag saknar att vara topp. massssor
Jag har blivit ganska ovig när jag inte är topp längre.
Jag tror jag ska börja streatcha mer nu
Jag har brytit mitt ben i miniorerna
Jag tävlade DM (igår) med ett skadat finger, som vi måste kolla upp den här veckan.
Jag skulle tävla group stunt junior 2009.
Jag har funderat på att slutat, men tror inte jag skulle klara mig utan cheer


Bild 2009, mitt andra år. Då jag skulle tävla i stunt.


MIN ANDRA FAMILJ ♥

Cougars Cougars Cougars, ni anar inte hur mycket ni betyder för mig b-rudar. Den sista tiden då vi bara kört gärnet, så tycker jag det är synd att vi inte riktigt fick visa de. För jag tycker vi förtjänar att visa de. Men men, shit happends. Men jag älskar er ändå. Visst att var jag besviken på tävlingen och ber om ursäkt som fan för att jag visade de. Men som Mik & Mel säger så är ni guld för mig ♥♥♥ Jag skiter i placeringen och det som hände för i mitt huvud är det bara guld som finns. Back on track on SM. Då kör vi bara som vi kan och ingen annan. Visar vilka COUGARS ÄR. Känns som vi stressade på mattan och vissa saker fungerade inte riktigt då, så på SM kör vi luuungt. LÖÖVE YOU ALL♥



Sträätchat lite

Goooodmorgon alla söta! Denna morgon har jag tillbringat till stretching. Det var verklingen as skönt för min rygg, ingenaning om varför eftersom det brukar göra ont som in i helvete. Ursäkta mitt språk.


Cougars DM 18/2 - 2012

Cougars jag säger bara Fyfan vad jag är stolta över oss, Om ni var missnöjda och inte har sett det kolla och sen se att Vi gjorde vårt bästa och VI ÄR COUGARS!♥ //Isabell

Ni suger på att kommentera

.

I want I want I want

Träna nu tack!

COUGARS 2011-2012 Video

Videos från innan Dm. Rätt så nice att Isabell och jag är dom första som kör frivolt i junior klassen i hela Sverige. Nu kör vi till Sm istället brudar. Grattis även till er andra som vann silver & guld!
/Sara

Dm brons

Egentligen så förstår jag varför de blev såhär. För de första alla lag var grymma iår sen fick vi 10% avdrag men sånt kan man inte skylla på. Sen var det bara tur i oturen att vi tappade de som alltid brukar stå på träningar. Men men vi kör gärnet nu till sm. Älskar er Cougars <3


Just nu, + cornelius som ligger bakom oss!


Lying in my bed

Slipper praoen idag, skit sköööönt. Kan inte sluta tänka på att ikväll när vi ligger i sängen och inte kan sova. Är det DM imorgon eller? Tiden har gått så jävla fort. Shiiit. Nu måste jag gå upp för att äta något.


DM IMORON DM IMORGON DM IMORGON

Helooo! Vet att vi tjatar mycke om DM men vafan, vi är så sjukt tagade! Idag åker vi til västerås och vi 4 brudar ska sova på samma hotell fast dom med varandra och jag med min familj. Tror jag kommer åka dit senare än dom andra eftersom jag ska åka till mammas jobb efter skolan och sen går vi till galerian o ska köpa lite tävlings grejz. Kanske lite annat också ;)

Bjuder på en väldigt gammal bild på mig och Isabell, TROR den är från 6an.
/Moa


IMORGON ÅKER VI

Alltså shit, allting bara rullar på. Praoen snart slut, åker imorgon, lov snart osvosvosv. Så grymt taggad efter den här veckan. Imorgon åker vi till västerås så därför blir det mobil blogg om inte min dator får följa med. Min mamma ska köpa lite energi dricka till mig, tagga tusen! Nu kör vi.



Forever

Jag är tydligen den ända som bloggar idag. Kul då. Alla hatar ju somsagt mina inlägg så det känns inte så bra. Kom precis hem från genrepet gick kanon. Måste börja packa nu eftersom jag åker imorgon efter skolan. Dagarna går verkligen fort nu. På lördag står vi där på mattan. Grymt nervös men vi ska klara detta tjejer. Ska nog börja sätta fart!

Look of today


Q/A

Svar: Vi kan göra det efter DM som är nu på lördag för förmodligen har vi massor av lagbilder då!

NERVÖS

Så jag har kommit till den här punkten innan tävlingar när man är som messt nervös. Är helt sjukt, kom igår efter träningen och det går helt enkelt inte bort. Jag chattade med Hanna jättemycket om det igår och i skolan idag gick vi dels runt och prata om det hela tiden. Vi båda är sjukt nervösa. Jag förstår inte hur vi orkar. Har verkligen aldrig varit så nervös innan för någon tävling. Usch vad jag hatar tävlingnerver!

FEKKE I SVARTBÄCKEN

Helt siiiick på träningen idag, Eagles och Fabest var grymma. Taggad på lördag fast jag är grymmt nervös. Tack och hej leverpastej!
Gammal bild

Rast rast rast

Ligger i massage stolen och nathalie sitter brevid mig. Vi har rast men kvart i börjar vi igen. Bjuder på lite mongo bilder från idag. Mikaela gick hem för att hon mådde dåligt så bara jag pch nathalie här.


Plugg,plugg

Somsagt. Jag har väldigt mycket plugga nu innan lovet drar igång och efterom jag var sjuk nästan hela förra veckan så har jag en del att ta igen. Bland annat ett prov som jag ska göra på torsdag. Kan inte lova bra uppdatering från mig ska försöka.
Lite fans. Nina från Sony music blev visst med

NEW IN

Fick en sjukt snygg bikini med mig hem idag och även att puder från H&M. Tack Mamma♥
Alla undrar säker varför jag köpte bikini nu när de är vinter, men man måste ju passa på.

Praoar

Om ni undrar varför ni aldrig hör av någonting för mig är att jag praoar på hemköp just nu, slutar sent åker direkt till träningen. Förlåt. Hoppas ni kan hålla ut 9 dagar till, även jag. Hatar paroen, bajs jobbigt. Imorgon börjar jag 10 så jag får sovmorgon iallfall. Imorse var man uppe innan tuppen.



Glömde säga att jag är lite avis på mina kompisar som fick träffa 1D, inte för att jag är ett fan.
Men det vore en upplevelse.

#1Dinsweden 13/2 2012

Jag har Igentligen en massa att säga men jag behöver inte säga allt längre eftersom Cornelia har förklarat typ allt om den underbaraste fast ändå den nästan mest besviknaste dagen i hela mitt liv. vi var ju på Arlanda typ tio i nio då var det inte så mycket folk det var ganska chill och sen kommer det bara mer och mer och alla lovar att ta det lugnt när killarna kommer fast det kunde dom ju inte hålla eftersom att vissa fans inte kan sköta sig eller ha nån respekt över huvud taget dom kan ju tänka på killarna och på andra fans som är där men iallafall. Allt var perfekt när vi var på väg till stan vi satt på tåget och vi fick reda på vart killarna var och vi kände att det skulle bli bättre än på flygplatsen eftersom att vi kanske skulle träffa dom och allt och det började ju bra när vi bara var dom första 17 tjejorna, vi hade konversationer med killarna och snöbollskrig. Sen så blev det typ 15 till tjejor och det började inte så kul men det blev bättre vi snackade fortfarande lite med killarna och sen det bästa som nånsin hänt mig. Jag står lite längre bort än alla andra och typ går på stället för att det är så kallt sen så kollar jag på Harry och ser att han stirrar på mig och jag stannar till och blir heeelt stel och sen fattar jag att han kollar och jag börjar typ vinka skit glad och då vinkar han tillbaka fett glad och sen fortsätter han stirra jag kan fortfarande inte fatta det! Det var seriöst det bästa som hänt mig. Oj förlåt det blev typ nästan allt ändå inte meningen.. //Isabell


13/2 2012

Jag vet inte ifall jag ska vara glad eller besviken. Vi var en av dom första som hittade till killarnas hotell vi var endast 17 tjejer där i 1 timme och vi fick se dom helt alone. Men sen förstördes allt. Fan ta er ni som förstörde. Vi skulle fått tagit bilder och allt sen kommer jävla armé och förstör hela skiten. Jävla omogna ungar. Respektera oss andra och håll käften. Vi var jättelugna när vi fick träffa killlarna sedan kommer ni andra och börjar skrika som småbarn. Att ni inte skämms, ni förstör för andra. Vi fick inte ta kort 1. först på flygplatsen när dom sa att vi skulle fått gjort ifall vi var lugna men då ska ju såklart folk börja springa 2. Vi var cirka 40 pers som väntade på killarna efter 2 timmar och då så Tom(en av vakterna) att vi skulle få fota med dom och att vi skulle få komma ut men vad händer då. Jo precis innan så kommer jävla klunga med folk typ 200 som skriker som vet inte vad. Dom skapade kaos igen. Åh jag orkar fan inte. Får väl vara glad att jag han att vara med dom lite alone time med några snälla och mogna folk. Btw så fick jag Niall att säga jag älskar er.
När vi var 17 styckna. Tänkte bara säga att det var roligt att prata med nytt folk. Jättegulliga tjejer!

=)


Fryst mangooo

Helloooo, efter skolan åkte jag och sola och sen tog jag tåget hem. Så kom hem hyffsat tidigt. Och nu myser jag framför tvn med fryst mango. Kommer säkert somna här i soffan vilken sekund som helst.. Är så sjukt trött.


Världens bästa Mamma!

 

 


Nanananana batman

Inlägget innan kom upp försent. Men nu ska jg gå till bussen. /Sara


Slutade nyss

Ligger i solariet, passade på eftersom jag även slutade nyss. Och solariet ligger runt hörnet från jobbet. Ska ite göra någonting speciellt idag, ner och kolla på match sen sova hos Mikaela eftersom vi börjar 7 imoron. Kill me!


Jag och Isabell 1 år sen. P12or


Skit rubriker

Godmorgon! Hinner aldrig sätta igång datan på mornarna (hur fan säger man!?) så det blir en fin liten mobilblogg istället. Sååå, är på bussen nu påväg mot skolan, vill bara hem och sova. Men icke, har istället världens jobbigaste skoldag framför mig som jag verkligen inte orkar med. Sedan efter skolan ska jag sola så jag blir lite brunare och lite finare till DM.
Jag idag.

 


En fråga till er alla

Vilka av alla våra blogg läsare är Cheerleaders? Kommentera vilket lag ni går i och förening. Kul att veta.


corre borre and me

Chailatte and Ice cream

Inte världens bästa blandning, men men. Ska göra chailatte och äta BJ framför Wallander med Mammsen! Så vi hörs imorgon efter praoen.



Stupid Hoe


GE MIG FCKING SOMMAR


R.I.P Whitney Houston


2 Länkar

http://idawdt.blogg.se/
http://miickis.blogg.se/
Klicka in på bloggarna snyggingar!

PINK LIPS


INGEN SKOLA PÅ 3 VECKOR

Ligger i soffan och kollar på tv. Ska bara ta det allmänt lungt och tagga inför praoen. 2 veckors prao nu sen lov, hur skönt som helst. btw Gina saved my life today. Jag var ju så glad härom dagen för att jag fick beställa ett par sjuuukt snygga shorts. Sen ringde dom min mamma och sa att de var slut så jag vart bajs sur. Men hittade dom i affären idag så jag ska köpa dom imorgon. Woop woop!



Jag saknar tiden då allt var bra


Pretty little liars

Ligger i sängen och kollar på pll. Snart ska vi börja fixa oss till träningen. Ååååh, jag ville ha korkskruvar idag, men har igen locktång. Hoppas på att jag och min mamma kan fixa mitt bankkort idag, jag tappade ju mitt.


FEKKE HOS BÄCKSTRÖM

Lördagkväll och den tillbringas med Jesper, Cornelia & Hampus. De kommer snart över med massa godsaker osvosvosv. Vi ska kolla på skräckfilm och ta det allmänt lungt. Sen kanske vi drar ut senare. xoxo


bjuder

Sötasötasötasötaaaa


Amerikanska pankakor

Goddag! Om de nu är så man. Är forever alone som vanligt på helgerna, börjar tröttna som f a n. Aja, lagade amerikanska pankakor till frukost/lunch. Asgoda blev dom. Bjuder på en sådär jätte profsig bild på dom, skämt åsido.
/Moa


WORD


Dagens fråga

Vad skulle ni göra om ni vann 1 miljon kronor? De som svarar får länk.


Collage

Ge mig mina pengar nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.

JAG DÖR

Förlåt var tvungen, men hur kul som helst.

Lördag Den 11

LördagLördagLördag! Tog nyss en dusch och ska börja fixa mig eftersom vi ska ner och kolla på 96ornas match. Chill som fan. Sen drar vi hem till mig igen och så får vi se vad som hittas på. Vad ska ni göra idag? Aja, nu måste jag börja fixa mig orkar inte stressa senare.

Omgad

Lilla snygga wille kommentera min status. Woop woop!


T-R-Ö-T-T

Ligger i sängen och kollar på tv med min syster. Förlåt för sämst uppdatering men var social med familjen. Nu ska jg sova, ska kanske kolla på match imorgon sen så ska jag även hänga med Cornelia osvosvosv. Skit kul!


INTE min vecka.

Stukad tå, stukade fingrar OCH glömde mobilen på bussen. Kan det bli bättre ?


Okej då

Nu ska jag hålla mig i skinnet, strunta i inlägget under. Här får ni dagens outfit nu innan träningen.


So fucking angry

Orkar inte med folk ibland. Bloggar efter träningen.


3 dagar, 1 vecka, 8 dagar

Om exakt en vecka åker jag vi ner till Västerås för att tävla DM som är om 8 dagar. Är redan sjukt nervös, har inga förväntningar överhuvudtaget. Hoppas på det bästa. Måste bara säga om allt går som det ska kommer nästa vecka vara en av de bästa veckorna i mitt liv.  Men ska inte hoppas på för mycket somsagt. Detta blir min 10:e gång jag tävlar om man inte räknar med en gång när jag var liten då vi visade upp på DM. Och ja vi fick faktiskt medalj, hah. Tillbaka till ämnet. Ska bli jättekul att få se vad alla lagen har att komma med iår. Jag vet att vi har sjukt grymma konkurenter men om vi bara går ut och kör vårat så kan vi inte göra något mer. Jag tror på oss ♥
DM Förra året. Där var jag smal.

Sovdags!

Alldeles strax ska jag bädda ner min i min säng och sova som aldrig förr! Kommer aldrig orka gå upp imorgon, och eftersom jag inte har min telefon så kan jag inte snooza (om de nu heter så). Då blir min morgon 100 gånger jobbigare än vad den egentligen är. Åh.

Bild från 6an.

Världens bästa rubrik

Nu ska jag gå och plugga till proven imorgon. Kill me. Hörs imorgon igen.

BEFORE I DIE


VISSTE NI DETTA OM MIG?

Jag har aldrig fått något IG, duuuktig flicka!
Jag älskar killar som bryr sig om en, rara osvosvosv. Dom som är lite extra sådär!
De bästa som finns är att mysa med en kille.
Jag har gått på Cheer i 4 år, Iår är det 5 året.
Jag hatar datagangsters. Som är så jävla tuffa på internet och säger inte något irl.
Jag vill ha tungpiercing, har funderat på att ta i smyg.
Men vågar inte, tur de. Annars skulle jag vara körd.
Jag vill ha ny design.



jobbiggggt.

Kom hem nyss, har varit hos Kurrelito. Måste bara berätta att det har varit jävligt jobbigt utan min bästaste iphone idag. Och kanske kommer behöva vara utan den till på onsdag.. JAG ORKAR VERKLIGEN INTE! :'(

Bjuder på en gammal bild som inte har nåååånting med inlägget att göra.

JAVKJDFBHJDBCICVHJ SÅ GLAD...

JAVKJDFBHJDBCICVHJ så glad att jag vill skrika. Älska mitt liv!
Ni får se om några dagar varför jag är så glad.

Svar:

Vart laddar du ner Cheer musiken? Grymt bra blogg <3

Svar: Jag laddar ner den från youtube. Går in på en sida som de tog ganska lång tid för mig att lära mig hur man gjorde.



VISSTE NI ATT?


Cheer music

Laddar ner sjukt grym cheerleading musik, som jag kan tagga med innan träningar osvosvosv. Måste bara instämma att det är 4 Träningar kvar till DM. Det är typ ingenting, börjar bli nervös redan nu. Ska snart äta middag sen är det läxböckerna som gäller! 2 prov imorgon.
upside down

MARRY ME ERIK ♥

Nu har dom bytt till One Direction istället. ERIK GIFT DIG MED MIG: SÅ JÄVLA SNYGG!
Så jävla snygg erik. Skit gullig att han sjunger till sin flickvän. En riktig pojkvän ♥

SKOLAN

Tja, Sitter i skolan och ska svara på frågor. BAJS. Så nu måste vi jobba. Tjarå


tappat min iphone.

Tappade min kära lilla iphone på bussen på väg till träningen. Askul dag. Verkligen! Men pappa ska åka till det där stället där alla borttappade saker finns. Den BORDE finnas där eftersom vi ringde min mobil och nån man svarade och sa att han skulle ge den till busschafören. Annars vet jag inte vad jag gör..
Älskade, älskade iphone. ♥

Nammnaammm

Är hemma hos Isabell och har precis ätit. Vi lagade pastagratäng. As god blev den. Och nu blev våran kladdkaka klar som vi ska tjocka oss med lite sådär innan träningen. För då kan man träna bort de under träningen. ;)
/Moa


Sjuk dag 2

Så nu är det andra dagen jag är sjuk. Har dragit på mig en förkylning. Kul säger jag bara. Inte något jag gillar precis. Har spenderat dagen med att plugga, plugga och plugga. Okej jag har även spenderat den framför twitter och tumblr. Jag måste plugga för en uppsats jag har imorgon och ett prov jag har på fredag. Jag vet inte hur detta ska gå för att jag inte kan koncentrera mig på vad jag gör. Apropå så har vi förövrigt simmning på idrotten imorgon med skolan. Som tur är jag förkyld så jag kommer inte gå på den. Har även träning idag men eftersom att jag är fökyld tänkte bara vara med och bygga idag för att jag inte var med igår.  Min mamma sätter stor press på mig nu så måste gå.
En gammal bild på mig och min lillasyster (ja hon gör en skitful min)

TOP GUN JAGS ♥

Alla cheerleading läsare, här har ni mitt favoritlag sen något år tillbaka. LOVE ♥
Plus att de har bästa musiken iår, älskar den! Finns ingen bättre! /Sara

THE SMIS

Bästa spelet som finns när man är sjuk.

SICK

Ligger i sängen och dricker chailatte. Är sjuk, fast hoppas jag får gå på träningen ändå. HOPPAS HOPPAS HOPPAS! Nu ska jag kika lite på tv, ska försöka uppdatera så mycket som möjligt men jag är ju faktiskt sjuk.

Waaaay!

Heello! Kom hem från träningen för ett tag sen som verkligen gick awesome! Just nu är det lite workout och music uppe på rummet som gäller. Idag efter skolan så drog jag och Moa och kollade om det fanns prao kvar på en mataffär, men det fanns det inte så nu vet vi inte vad vi ska göra.. Puuuss!
//Isabell


Here we go again

Nu ni, träningen gick skit bra för det första. För det andra så ska jag hem äta, köra träningspass för here ee go agian, sen duscha hoppa ner i sängen och läsa svenska boken. Så vi hörs imorgon igen. Hoppas de andra uppdaterar, xoxo


7/2-12


JCXGVSCXYDSX SÅ ARG

Ååååh, är sjukt irriterad. Skulle fixa håret så var inte locktången här hemma. GASH! Gick ingen vidare med plattången heller. Så jävla irriterad, ska göra chailatte och läsa svenskaboken.. Hörs imorgon igen.



Videoblogg

Mobba inte mig nu för jag va inte helt seriös.


Fyfan alltså. Det låter inte änns som jag.

Romme

Hade en otroligt rolig dag tillsammans med Isabell, Olivia, Mikalinn och Alice. Åkte lite med olika människor och sen delade vi på oss så jag och Alice åkte lite för oss själva och det gick inte sådär jätte bra.. Fast kul ändå! HEHE
Bilder från idag ↓
Tjejerna i backen. Asbra bild, jag vet.

Jag, Alice, Olivia, Mikalinn och Isabell

Och en söt Mikalinn! =)

L O V E

Varför ska Kärlek vara så fucking svårt? Varför kan det inte bara bli vi, vad ska jag göra för att min dröm ska bli sann.
Singel livet suger


MITT HÅR

Någon undrade vilken färg jag skulle färga. Jag ska färga blondare och utväxten ska bort. Men jag har planer på att efter Sommaren 2012 bli brunett under hösten och vintern. Vi får väll se.


Monday

Hej på er! Kom hem från skolan för inte så länge sedan. Idag har jag ingenting planerat ska plugga. Som alla andra Måndagar. Känns som om vi har lika mycket läxor som jagvetintevad. Har fastnat på det ordet, men men. Nu ska jag dunka lite musik, pluggandet får vänta. mämämämämä

Bjuder på två gamla bilder!


ROMME HERE WE COME!

Sitter med mina fina vänner påväg till romme, FEST HOS CHRILLEEE!
/Isabell & Moa


Keep working

Sorry var tvungen att täcka mitt face. Btw wtf gör jag med min vänster arm.
- Sara

MUSIQ ♫

Monday party, Tuesday party, Wendsday party, okay, Thurstday party, Friday party, wee can party.
Dock tycker jag Loca people var bättre.


13 FUCKING DAGAR

Shit mormor! Att de kan gå så fort som jagvetintevad, bara 13 fucking dagar. Dagens träning gick skit bra, går uppåt nu. Kvällen ska spenderas framför tvn med familjen, kika på wallander. Chill, hatar Söndagar dax för nya tag inför denna vecka. Kill me, 2 prov..


Cheerleading (titta inte om ni vill)

DM 2008 - GULD
Finns ingen från RM men vi kom 4:a

Hittar ingen från DM 2009 heller men vi kom 1:a


RM 2009 - GULD

Genrep inför BCA (Engelsk tävling) första gången vi körde på A-nivå 3:e pats


Dm 2010 - GULD


RM 2010 - GULD


DM 2011- Silver


JSM 2011- Brons

13 DAGAR KVAR TILL DM!!


NEXT:

Umgås lite med familjen sedan åka hem till Isabell för att slagga där. Så vi hörs med mobilblogg om inte imorgon. xoxo ♥



ALLA TJEJER DRÖMMER OM...

♥ Den perfekta kroppen
♥ Det perfekta håret
♥ Det perfekta utseendet,
många skulle kunna byta med någon.
♥ Den perfekta hyn
♥ Det perfekta midjemåttet
♥ Att folk ska tycka att man är snygg och allt det där
♥ De stora brösten
♥ Den snygga rumpan
♥ Den perfekta hyn
Ingen har allt, men alla har något.
by me

LOOOONG HAIR

Ska snart färga ♥

En SNABBIS


Vilken tjej drömmer inte om den perfekta kroppen?

2 die 4. Iallafall kom nyss hem, sämst uppdatering från mig under veckan. Idag var vi på Cheerutbildning. Gick faktiskt grymt bra förutom att jag har en schysst bula i pannan. Haha, taggar inför träningen imorgon. TAGG TAGG. Ikväll har jag inget planerat förutom att jag kanske ska sova med Olivia och Isabell. Får se hur det blir.

Lagkväll

Hello alla fina, sitter tillsammans med Isabell, Sara, Olivia, Cornelia och Mikalinn och äter kladdkaka och daim tårta. Vi är i en lokal här i handen och har trevligt med resten av laget. As mys!
/Moa


Bilder från lunch rasten


School

Hejhej! Jag sitter just nu i matsalen och äter med tjejorna våran So lärare är sjuk så vi har håltimme WoopWoop, fast vi börjar 20 över och då blir det läs.. Pusss //Isabell


GAL1

Klistrat ihop dom har videosarna under hela kvällen, de har dampat som fan. Så nu måste alla kolla!
Mycket videos från Cougars och sedan lite utanför träningar.

Pluggar..

hejsan hoppsan! sitter just nu och pluggar svenska och lyssnar på musik inte speciellt kul, Det ska vara inne imorrn och jag har typ inte gjort nått alls för jag fattar inget. Idag så har jag inte gjort nått speciellt bara varit hemma och tagit det allmänt lugnt. Imorgon efter skolan så ska jag till doktorn och sen vidare på träning som jag hoppas kommer gå bra, efter det så ska vi ha lagkväll. Inte så intressant inlägg men har inte så mycket att skriva om. Puss
Saknar sommaren enormt!

Zayn Malik♥

/Isabell

MINNEN


1/2. 1994. 00:06 Holmes Chapel, Cheshire, Uk ♥

My hero, babe, inspiration and love was born..♥
Tumblr_lyoqkjyvg11qh787go1_500_largeTumblr_lypj41ybs41r84a5xo1_500_largeAkjbprlceaalex1_large507501356_large

RSS 2.0