R.I.P FYRA BRUDAR

Nu har vi splittrats. För att komma till våra nya bloggar klicka på namnet. Moa och Sara. Isabell & Cornelia har inga nya bloggar men ni kan nå dom på deras facebook. Bara att kommentera nya bloggarna för mer information, för nu stängs denna sida ner. Men ni vet att vi älskar er. Fortsätt följ oss vidare på nya bloggar, med nya m¨l. Kommer aldrig glömma den här bloggen ♥

TJARÅ

Eftersom Moa ska sluta blogga så gör jag det också. Kul att de höll ett tag iallfall. Så vi får se när vi börjar igen. Men medans kommer jag skaffa egen blogg. Länkar den senare sånnafall. Pussar Sara!

.

Allt jag gör verkar bara göra folk sura, orkar seriöst inte mer. Vet ej när jag bloggar igen, om jag änns gör det. Hörs.


BEKÄNNELSER

De är mycket saker jag inte skriver ut på bloggen.
Jag tycker man är snyggare när man är brun, random shit.
Folk som inte känner mig tolkar mig som dryg.
På sommaren vill jag ha vinter och på vintern vill jag ha sommar.
Härom dagen skrev jag ge mig pengar, så hade jag pengar utan att jag visste de. Så jag shoppade lite. MUMS!

Sunday

Hej alla fina. Är inte så jävla glad idag. Orkar inte berätta varför heller. Ska snart äta med familjen och sedan plugga massor massor massor. Har ju prov på tisdag vill få bra resultat. By the way så hatar jag so. Vi får höras senare. Skola får före och det vet ni. Pussar Sara!




Video från igår!

Hade riiiiktigt kul med laget, stuntade även lite. Så himla kul eftersom jag inte vart topp på drygt ett år, och inte tik tokat eller dubblat från libb sen 09. Hemma hos Belinda fick vi hamburgare och korv och sen hade Marre bakad massor.

K

Gooodmorgon, ligger i alles säng och halv sover. Han har match så har ingenting att göra. Tror jag drar hem snart. Sen åker jag till träning.

Bild från igååååår!


Bajs bajs bajs bajs

Kollar Bayern Munchen och Chelsea matchen på tv. Jävligt nice. Imorgon vlir det första träningen efter tävlingen. Får se hur det går. pussar!


Midsag med brudsen,

Kom nyss hem från China resturangen nu ska vi till Coop Forum för att köpa frukt. Mys kväll hemma idag. Muums!

Här har ni nya shortsen o tröjan


IMORGON:

Kommer plaggen jag köpte upp i bloggen och mer uppdatering. Plus vi ska på middag i stan. Mys! Men nu ska jag vara social med mina brudar. Löööööve


SVAR OM TÄVLINGEN

Har helt glömt bort att svara på frågorna om vad aom hände pch varför vi var så depp. Vi fick 10% avdrag och hamnade på fjärde plats. De som suger är att vi inte gjorde de som domarna påstod. Så himla orättvist.


Kom nyss hem

Varit ute med brudsen. Lite här och var, så jävla gött Lars-olof. Pussar från oss!


Oliviaaaa

Drar till Olivia nu, sover där också.
Dagens outfit ↓

LOL


Godmorgon Världen!

Godmorgon världens bästa läsare! Vet inte riktigt när vi somna igår runt halv 3 eller nått sånt. Just nu ligger vi bara och degar i sängen för att vi inte orkar gå upp, men senare idag ska vi till centrum för att köpa lite saker. Sen bär det av till min älskling<3<3


-

Gooodmorgon! Alldeles strax tänkte jag hoppa in i duschen. Sen ska jag nog ut och sola. Om det änns är varmt ute haha, det ser varmt ut iallafall. Seen ikväll ska jag sova med min finaste, Olivia. Whoop! =)


Cheeeeck it out

Tycker att ALLA går in och läser Maja och Lindas blogg, 2 sjukt söta tjejer som har en grym blogg tillsammans. Båda tränar cheerleading och går i dynamite diamonds!
Http://cheertwins.blogg.se

FML

Orkar inte med mig själv. Visste att det skulle bli såhär.. CP liv.

Videooo

Raandom låt och kass video men vem bryr sig, mina volter kändes som skit idag också haha.

skitrubrik

Sov hos Olivia inatt, mycket trevligt som alltid. Men båda hade sjukt ont i magen haha. Sen vid 3 (?) idag drog jag hem och skulle träffa några men det blev inte av. Vart as irriterad så gick ut och tränade lite. Mår alltid bättre av det. Hoppade även studsmatta och klarade min första kick dubbel, dock inte världens snyggaste kick..

GE MIG PENGAR NU NU NU NU!

Ska beställa den bruna bikinin och sedan köpa den rosa tröjan. SUMMER SUMMER SUMMER! /Saralicous

Emma & Agnes

Runt två kom Emma och Agnes hem till mig. Vi hoppade galet mycket studsmatta, cyklade ner och köpte glass och bara tog vara på det härliga vädret. Får se vad som händer ikväll. Måste nog plugga lite nu iallfall. Får se hur det här går. Pussar Sara!



Work with the tan part 3

Ligger ute och solar i sommarvärmen. Cornelia & Isabell åkte hem nyss. Alla måste plugga inför So provet. Även jag så varför ligger jag här ute i solen? Haha, kill me. Men nu ska jag njta av vädret. Hörs senare. Pussar Sara!



Biooo

Snart börjar filmen, det blev the vow med bästa Olivia. Sover hos henne ikväll! Hörs.


Hänger med brudsen.

Chillar galet i stugan med girltalk. Ska vara social med dem nu. Pussar från Sara, Cornelia & Isabell!

SHOWER TIME

Tänkte ta en dusch sedan mysa ner mig ute i stugan och kolla BB. Så vi får höras imorgon babys!

Tandläkare

Tjenäää sötnosar, jag ursäktar för urdålig uppdatering men har sovit ända sen 16.00. Oops.. Imorgon får jag sovmorgon eftersom jag har tandläkar tid här i huddinge 11.40 så det är onödigt att åka ända till skolan innan det. Imorgon kommer jag få veta när jag ska få min tandställning osv. Uäähh!

 


SAMMA SAMMA KNAS VAR DAG

Tjena babys! Har varit och firat Nathalies mamma som fyller år idag och åkt en sväng i bilen med Nathalie. Tänkte ta upp det här eftersom folk misstolkat det här helt. NEJ NEJ NEJ och NEJ hon kör inte riktig bil utan en moppebil. Som man får köra när man är 15. Så jävla schteek. Ska önska mig än själv, måste flörta lite med min pappa så får vi se vad som händer. Ska iallfall börja ta kortet snart. Pussar Sara!



Fettbäst

Åkte till huddinge en timme för tidigt, ALLTID JAG. Orkar inte. Så tog lite roadtrips och åker runt tills mitt tåg går. No life men hade ingen lust att sitta still i en timme.
Bjuder på en halv outfit bild, zup zup


rättegång imorgon

Imorgon ska jag tillsammans med min klass kolla på någon rättegång. Vi kommer att sitta där runt 2 timmar så jag hoppas den är intresann. Efter den ska vi tillbaka till skolan och fortsätta med "hämta hem". Sen har jag ingenaning om vad jag ska göra, blir väll att åka hem. Vi får se.
Imorse!

stretchat

Världelös skoldag, gjorde nästan ingenting. Efter skolan åkte jag hem och gjorde ingenting alls, haha. Fast sen bestämde jag mig för att stretcha. Har inte vågat göra det på länge pga min rygg, men fick ångest så var tvungen.. Det gick iaaallafall bra, älskar när man ser skillnad!
.

Här glider kingarna in

Helt serriöst roligaste dagen på hela året i skolan idag. Vi har glidigt runt i Nathalies bil eftersom hon klarade provet idag. Grattis till henne igen♥ Efter skolan tog vi en sväng till donken, köpte mat och sånt. Åkte och tog spruta sen hämtade vi upp bilbo & matte. Gled runt lite överallt för att fördröja tiden. Men nu är jag iallfall hemma ska käka middag och sedan plockar Nathalie upp mig så drar vi till hennes träning. Pussar Sara!


image descriptionimage description

Hämta hem

Hääär i söderbymalm har vi "hämta hem vecka" vilket betyder att man ska jobba med det man ligger efter i eller måste plugga mer på. Sjukt tråkigt och jobbigt eftersom vi sitter i samma klassrum hela dagen. Vi fick iallafall en 15 minuters rast. Fast måste tillbaka till klassrummet om 5 minuter..


Ny vecka och nya tag!

Sitter på bussen på väg till skolan. En helt vanlig Måndag. Efter skolan är det sprutdax, så lite små nervös är man. Vi hörs senare, Pussar Sara!


Alleeee

Har, precis som sara, ingen lust alls att blogga. Men uppdaterna måste jag ändå göra..
Vaknade imorse av att Alle ringde och bad mig komma till han. Åkte dit och sov där. Kom hem nyss och nu ska jag kolla på bigbrother.


Pictures from today

Ska spara dessa till mobilen. Så ni får lite uppdatering medans höhö. Vet att många är ganska lika men men.










INGEN BLOGGLUST

Som ni förstår har jag ingen blogglust från tävlingen igår, tror aldrig jag gråtigt så mycket på en tävling. Livet är så jävla orättvist. Nu ska vi bara hoppas att protesten går igenom. Pussar Sara!



This is what I'm made of

Ni är mitt allt tjejer ♥♥♥ /SARA

2 pics from today


Framme i borås!

Bussresan tog för fan 7, nästan 8 timmar. Våran buss chaufför tog långa pauser hela tiden. Sjukt jobbigt men imorgon är det SM!! WHOOOOOP
Det här är min utsikt just nu haha


On the bus

Påväg till Borås med världens bästa Cougars. De är fekke på bussen, vet inte vad jag ska skriva men tror jag ska ta en tupplur om ett tag. Vi får väll se. Pussar från oss alla!


FÄRGGLADA SHORTS I SOMMAR?

Super snyggt, kommer införskaffa några par till sommaren. Love summer outfits.
-S

Jävligt irriterad

Orkar inte med avundsjuka tjejer. Serriöst. Mitt liv var bra för några dagar sedan, sluta vara så avundsjuk för att jag kan få han och inte du.

Myser i sängen

Har precis myst ner mig i sängen och kollar på Hitta Nemo. Ska bara chill och typ hur skönt som helst att vara ledig imorgon. Kan inte fatta att vi åker imorgon. BORÅS BORÅS BORÅS HERE WE COME! Sista träningen var idag, så jävla gött. Iallfall inte någon as bra uppdatering under helgen men lite. Utz utz

Min vän är en sengångare, LOL


Asföget

Förlåt för ingen uppdatering, men härligt att ni ändå stannar kvar här på våran lilla bloogg! Dagens träning gick as bra, och imorgon åker vi till effing Borås! Sover hos Isabell ikväll eftersom det vart så jobbigt med min väska och det annars.
Bjuder på en säxxi bild från idag


Le tåg

Hoooola amighooos, efter skolan åkte jag till tullinge och träffade alle. Träffade även världens bästa betty och min syster, helt randon haha.
Skulle egentligen gått på match ikväll men det vart inget. Så ska hem, packa och stäääääda mitt rum. Imorgon sover jag hos Isabell och sen åker vi till boråååååås! SÅ REDO FÖR SM!


Ska ta en sväng till centurm

Nu ska vi till centrum för att äta. Sen blir det mera plugg. Hej och hå.  Vi får höras senare. Pussar Sara!


want summer


Outfit

Jättejätte dålig bild men hann inte ta någon annan, i'm sörry


SWEEET DREAMS

Ska hoppa ner i sängen och kika vidare på BB. Hörs imorgon babys!



Så jävla hott


Pluggar järnet..

Sitter och pluggar gärnet inför provet på Torsdag. Vill verkligen höja mina betyg, sen när pappa kommer hem ska vi försöka få upp tv på väggen. Hinner nog inte ikväll att göra en video/bilder på nya rummet. Men ska så fort som möjligt. Nu ska jag drunka i läxböckerna igen. Pussar Sara!



Practise

Idag har vi träning som vanligt fat denna gång i Torvalla. Är superduper taggad. 4days left! Shiiiit vad fort det går. Nyss var det en vecka. Rummet vart klart igår, ska bara skruva upp tv:n, steron ska ut och sen ska jag införskaffa mig en fin fotölj. Men ni kanske kan få några bilder ikväll. Pussar Sara!


Myyys

Ska tvätta bort mitt smink och sen mysa sönder i soffan. Kommer nog somna för jag är sjuuukt trött.


Fettbästrubrik

Kom hem för inte så länge sen, var och kollade min nygg igen. Och nu är tydligen mitt ena ben mycket längre än det andra så det är en av anledningarna min rygg har blivit som den har blivit. "Bucklan" på min rygg är också kvar. Fast själv kan jag inte se den haha. Han knäckte även min rygg några gånger och det gjorde ont som faaaan. Men det känns mycket bättre nu iallfall! :)
Efter gick jag och mamma och kollade på jeans, köpte 2 par för typ 2000, oopsi..


TAGEN FRÅN GOOGLE!

1. What level are you on

Junior Avancerad

2. what’s your favourite team

Sr Elite, Cheetahs och Panthers ♥

3. what’s your favourite part of your routine

Ehm.. jag har ingen aning svååååårt!

4. Are you a flyer

Yeeees

5. Are you flexible

Nej det tycker jag inte(måste bli vigare)

6. Who’s your cheer inspiration

Peyton M, Cami B, Jamie A, Erica E ,Reagan och Matt :)

7. What’s your favourite thing about your team

Jag kan inte välja svåååårt där!

8. Have you ever gotten hurt while tumbling

typ? eller alltså inget allvarligt

9. Have you ever gotten hurt by stunting

Ja, inget allvarligt där heller

10. whats your favourite cheer hairstyle

Åh jag vet inte hur jag ska förklara typ "pouff" med korkskruvar. LOVE IT

11. Do you like your team

Men ja, fast jag älskar nog mitt lag!

12. what does your uniform look like.


13. What do you wish your uniform looked like

Svår fråga. Jag älskar dock Panthers och Cheetahs dräkter

14. Big bows or little bow’s?

Kanske stor? jag vet inte

15. What are your team colour’s

Mörkblå, röd, svart

16. What type of shoes do you have

Nfinity något

17. who is your best cheer friend

Många jag orkar inte skriva upp alla!!

18. what team is your rival for this season

Diamonds, Excaliburs, Thunders och Junior Blue(dom vi tävlar mot)

19 . what big competitions are you going to

SM aka. Svenska mästerskapen

20. Do you think your a decent cheerleader

Vet inte? ha

21. worst part about cheer

Kommer faktiskt inte på något, finns dock saker som är mindre kul

22. do you like to go to practice

Yes, I alla fall när alla är på fierce humör!

23 . whats your favourite bring it on movie .

Vet inte, tycker inte om dom speciellt mycket

24 . Favourite music for this 11-12 season

Panthers, Cheetahs, Top Gun mm!

25 . Best memory you have as a cheerleader

Bästa? Svåååårt det blev

26. worst memory you have as a cheerleader

När vi tappade ett bygg på DM 2012 och fick 10 % avdrag ....

27 . What do you think your team could work on

Svåårt! Men man kan alltid bli bättre!!

28. what level do you think you’ll make it to one day

Hopppas väl på level 6?

29. If you could trade places with ANY cheerleader who would it be?

Jamie A eller Peyton M!!

30. Competition’s you’ve been to so far

DM 06( dock tävlade vi inte men vi fick medalj) DM 08, RM 08, DM 09, RM 09, BCA 09, DM 10,RM 10, DM 11, SM 11, NM 11, DM 12 och snart SM 12 woopa

31. best thing about stunting

Att lära sig nya grejer, grymt kul!

32. best thing about tumbling

Att bli bättre och bättre (fast jag blir sämre och sämre)

33. best thing about jumps

När man ser resultat

34. best thing about dance
Oh gud, bara känna känslan efter ifall man suttit allt och bara ge 120 % LOVE IT

35. do you get nerves at competitions

Skoja inte, är reda nervös. 5 days to go!

36. something you wish you could have fixed while competing

Hmm.. väldigt mycket är väldigt dålig så jaaa

37. have you ever fallen out or dropped a stunt while preforming

Ja ... SM 11 :/

38. Have you ever nailed a routine PERFECTLY.

JAAAA många gånger!

39. How many days do you stretch

Typ aldrig... Bara på träningar. Drar lite saker då och då hemma!

40. What does your make up look like.

Oftast basic saker sedan kajal/eyeliner

41. Best thing about staying at a hotel with your team

Att ha fekke med laget på kvällen. Sjukt kul!

42. what would you do without cheerleading

Helt ärligt. Jag vet inte!

43. Where are you for most of the routine

Om de menas med positioner så i mitten kanske alltså inte mitt mitt men aa mittenraden + längre bak

44. Has anyone on your team quit

Jaaa...Mikalinn *Le cry*

45. Do you ever feel like giving up

Ja, får ofta sånt men tänker alltid att om man ska vara på topp så får man bita ihop och kämpa

46. Have you ever cried at practice

yeeees

47. Are you close with your team

Ja det tycker jag!

48. A goal you have for this season.

Hm... Kanske vara bättre än någonsin? Sätta progget till 100% på SM och få abs :)


NU ...

Nu när jag ändå inte har något att göra och kände lite smått att jag var på blogg humör så tänkte jag blogga lite. Först och främst FÖRLÅT MIG, jag har verkligen otroligt mycket att göra i skolan. Cirka 1 prov i veckan vilket är oerhört ovanligt för ks. Sedan så kommer 1D till stockholm inom JÄTTE snar framtid så jag måste se till att jag får träffa dom och sedan något jag är så förbaskat nervös och taggad över. Cheerleading SM. Jag kan inte beskriva med ord hur nervös jag är. Längtar så grymt mycket till fredag då vi åker ner till borås! Jag önskar jag hade någon kamera jag kunde ta med men nu har jag ju inte det så får ta mycket bilder med iphonen.

Tåget

Sitter på tåget, ska till älvsjö. Där plockar mami upp mig så åker vi till Ikea för att köpa nya möbler.


aaalltid jag


MY NEW ROOM

Imorgon ska jag till Ikea för att köpa möbler.. Så taggad! Kommer flytta ut imorgon, så nice.

Onödiga kommentarer

till dig som skriver onödiga kommentarer. Du påstår att jag tror att jag har värsta röven osvosv. Förstår inte meningen med de påståendet. Skriver jag åååh kolla på min stora feta röv i inläggen eller.. osv, inte vad jag kan minnas iallfall. Du skriver patitiska kommentarer om min kropp under kläderna, har jag visat någonting under mina kläder för dig. Du hittar på saker om mig som du inte har en aning om. Jag har sämsta självförtroendet och tycker ingenting är snyggt på mig. Så hur kan jag då tro att jag har värsta röven osv som du påstår. Ska man skratta eller gråta. Skriv ditt namn om du har så jävla bra självförtroende som du säger. Skulle gärna vilja veta vem som är så fucking perfekt.
Peace out!

Haters gonna hate

Haha, finns så patetiska människor.. Typiskt svenskar. Lika mogna som en 3åring. Orkar inte blogga mer idag! Är irriterad på haters.


Bettaaan

Filmen var bäääääst, efter skulle vi till fittja men tog fel buss o hamna i fruängen istället. Då sket vi i fittja och åkte hem till betty istället. På väg hem hade vi sällskap av några grabbar. Och nu ska jag sova hos henne.
Hörs imorgon!


Film nu

Dags för film med mina bruds. En chill hemmakväll och tagga till Träningen imorgon. Pussar Sara!


Bioooo

Världens bästa träning idag, så jävla taggad till SM! Efter träningen drog jag hem och fixade mig, och nu är jag på väg till bio. Ska se på projekt X med bettan. Ska bli myyyyys.


Nu är de betämt!

I Oktober åker jag till London med min Mami & Syster. Sjukt kul ska de bli. Ska försöka spara pengar i sommar. Om jag ens kommer lyckas. Pussar Sara!


Saturday

Just nu är vi hemma hos Isabell. Vetinte riktigt vad vi ska göra ikväll, skulle jätte gärna vilja träffa honom. Men de går nog inte. Han har annat för sig. I'm nobody for him. Men vi ska typ sova Isabell, Sara & Cornelia hemma hos någon av oss. Vi får se vad som händer. Måste bara påpeka att träningen gick AWWWWEEEESSSOOOOMMMMEEE! I love cougars, en vecka kvar. Pussar från Sara & Isabell!
image description
old picture

Jags träning

Godmorgon sötnosar, igår hade vi lagkväll. As mysigt och helt klart den roligaste av dom andra vi haft. Vi åt tacos och kollade på lite cheerleading. Vi fick även daim tårta, glass, jordgubbar och någon annan tårta till efterätt. Efter lagkvällen sov jag och sara hemma hos isabell. Vid 9 imorse gick Sara upp och skulle till någon märkes/rea sak. Och nu är jag och Isabell påväg mot lundaskolan för att träna jags. Dit kommer också Sara och Cornelia. Sedan vid 2 har vi träning.
Bilder från lgår


Girl stuff







DAMPAR PÅ MITT ENGELSKA PROJEKT!

Finns ingenting, INGENTING om min provins i Kanada. Manitoba suger suger suger suger. Har rent ut sakt damp just nu! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH. Hatar att jag inte fick de jag ville ha. Eftersom någon annan tog det innan mig. Aja, livet suger just nu! Ska försöka tänka på något annat de är ju trots allt Fredag idag!

image description



jagochrubrikerasåå...

FREDAG IMORGON!!!! Träning + lagkväll är det som gäller. Sen hem och sova i think. Sen på lördag är det träning nångång på dagen och sen ska jag träffa betty och dra till grönan (?) efter det sover jag hos henne. Blir nog inte mycket bloggning från min sida i helgen iallfall. JUst so you know.
Gaaalet ful bild, men här ser ni hur kort mitt hår äääär. I'm a dude

Gårdagens outfit


ruuubriik

Förlåt för sämsta uppdateringen, men har varit med Alexander och Betty. Åkte direkt till huddinge efter jag hade slutat och mötte dom. Vi gick hem till mig och gjorde inte speciellt mycket. Betty hade träning vid 7 och Alexander åkte hem runt 9. Har duschat och snart ska jag ta något och äta.

SVAR TILL DIG:

Fråga: Hehe när började ni använda bh? Behövde ni eller hade ni bara för att typ ha? ;P <3

Svar: Hej, jag började använda bh i 5an, innan de hade jag topp tror jag. Jag började använda de för jag ville. De är väll inget måste att ha bh, de är väll fräshast och skönare än att inte ha bh. Men som sakt man måste inte ha bh, men vem vill visa sina boobs för allt och alla. Kram♥

UTE OCH FOTAT

Var nyss ute och fotade lite. Fast denna gång var jag framför kameran. Tyvärr så hatar jag det, fastnar aldrig på bilderna och får damp efter ett tag. Vart nog nöjd med två av typ 20 bilder haha. Kommer nog upp lite då och då. Men just nu orkar jag inte och sen ska jag kanske fixa någon snygg effect. Ser likblek ut i gräset när inte solen lyser heller. Dock var det ganska coolt, men men. Ni får nöja mig med mina tråkiga inlägg idag, Pussar Sara!


Okejdå! Ni fick en innefrån.

"HANINGES FJORTISAR"

Hahhahaha, jag orkar inte med den här länken. Old times. Kolla om ni har en tråkig kväll och vill skratta åt gamla tider på mig. Pussar Sara!
http://haningesfjortisar.blogg.se/ http://haningesfjortisar.blogg.se/ http://haningesfjortisar.blogg.se/

Plugg plugg plugg


SOLAR

Varit ute och solat. Dag 3. Känns som man fått lite färg iallfall. Super skönt med inga lektioner idag, bara typ sexualkunskap hela dagen. Rätt chill. Efter skolan gick vi till skolsköterskan, fixade lite grejer osv. Ikväll blir det bara att plugga och sedan en sväng till faster som fyller år!
bjuder på en bild, täckte lite iallfall.

Ligga brevid dig i sängen och känna din doft


Jag vill känna på din kropp kroop hela natten

Ligger och kollar på BB. Snart fcking SM kan inte sluta tänka på att vi åker nästa vecka, omfg de går så jävla fort. Men iallafall imorgon är se chill dag, inga vanlig lektioner, ingen träning och inte så mycket plugg. älska livet!

Solar + banan smoothie


FRÅGESTUND DEL 2

Shopping/Mode

Vart köpte du din New Era keps och hur mycket kostade den? (Sara)
Svar: Oj köpte den på Stadium, kommer inte ihåg priset. Kram!

Vart köper ni era kläder mest?
Sara: Alla vanliga affärer.. Vero Moda, Gina, Hollister osv.
Moa: River Island, Nelly, gina, hollister och alla dom där andra.
Isabell: Typ dom vanliga Kanske Gina, Hollister, Topshop, vero moda, monki
Cornelia: eh...eh.. inte så mycket gina, inte hm, inte så mycket hollister. Jag vet inte :(

Gillar ni hollister har ni mycket där i från?
Sara: De har jätte fina kläder, fast har nog högst 7 plagg därifrån.
Moa: Har inte såååå mycket där ifrån, men gillar kläderna.
Isabell: Ja det gör jag, deremot deras toppar och blusar.
Cornelia: Jag tyckte om dom. I somras var det lite roligare att gå runt i det. Blivit lite överskattat, men ja dom har väl fina plagg.

Favorit affär?
Sara: Just nu Vero moda & hollister.
Moa: RIVER ISLAND!!!
Isabell: Vet faktiskt inte.
Cornelia: Jag vet inte. Har inte någon specifik

Cornelia - Vilket är ditt favorit plagg?
Svar: Vilken svår fråga! Helt ärligt jag kan inte välja, gillar inte mina kläder direkt

Vilket ben sätter ni på er byxerna med först?
Sara: haha, höger trorjag :)
Moa: Vänster haha.
Isabell: vetinte olika tror jag :)
Cornelia: Vänster

En perfekt sommaroutfit?
Sara: Snygga shorts med ett snyggt linne instoppat med vita converse.
Moa: jeans shorts tillsammans med ett linne och spets kavaj över + converse.
Isabell: Några snygga shorts med en fin topp/blus + ett par toms!
Cornelia: Suger på att förklara. Hehe

favvo klädsel?
Sara: Beror på vart jag ska, till skolan jenas & en fin topp.
Moa: Mjukisbyxor <333333333
Isabell: Har ingen aning!
Cornelia: Mjukisar, fast bara om jag är hemma. Vill inte gå runt lodis

Kan ni skriva i inläggen var kläderna ni har på er kommer ifrån?
Svar: Vi kan göra det när vi lägger upp outiftbilder. Annars kan du alltid fråga om du tycker något är snyggt som vi har på oss! Kram



Me,Myself and I

Om ni fick välja en kändis att träffa vem skulle det bli?
Sara: Justin bieber vore coolt, men svårt val.
Moa: Ingen, gillar inte om kändisar..
Isabell: One Direction!
Cornelia: ååh, jag väljar 1D igen även fast dom är fler. Boyfriends ♥♥

Vad är det pinsamma ni har varit med i 2011?
Sara: Don't remember. Sorry guys!

Hur var erat lov?
Sara: Super duper bra!
Moa: Toppen.
Isabell: Great!
Cornelia: Jadu, helt ok

Vad är erat favorit ämne i skolan?
Och de värsta?

Sara: Favorit ämnen är nog de praktiska eller vad man kallar de.. bild, slöjd, idrott. När man inte sitter vid en bänk alltså. De värsta är Matte och No.
Moa: Favorit - teknik, engelska och värsta är So.
Isabell: Favorit Gympa, värsta Matte eller No
Cornelia: Favorit- ENGELSKA Värst - no,matte osv.

Varför är eran blogg super bra?
Svar: Kul att höra, vet faktiskt inte. Vi skriver inlägg som ska locka läsaren.

Hur länge har ni haft eran blogg?
Svar: 5 Månader!

Visa alla era navelpiercing smycken?
Sara: Maybe.
Moa: Orkar inte haha.. Sorry.
Isabell: Om jag orkar.
Cornelia: Jag har tappat bort mina.

Vilken är eran favoritfilm?
Sara: gud vilken svår fråga.. kommer inte på någon just nu.
Moa: The vow och hunger games!
Isabell: Ingen aning!
Cornelia: Jag har ingen :/

Plattar ni håret?
Svar: Yepp.

Planer för sommaren?
Sara: Italien med mina bruds, sen norrland, GLIDA PÅ MOPPEN osvosvosv.
Moa: Kankse utomlands, annars kommer nog hela lovet spenderas med bästavän!
Isabell: Tror Italien och sen Norrland.
Cornelia: Eh, jag vet inte. Italien, eller?

brukar ni läsa andras bloggar?
Sara: Jag följer några bloggar men brukar klicka in på folk som kommenterar gulligt på våran blogg.
Moa: Ja.
Isabell: Ja vissa
Cornelia: Ja ibland

favvo land?
Sara: Har inte varit i så många, italien eller spanien.
Moa: NEW YORK.
Isabell: Förlåt men måste vara lite trågig och säga Australien och England som corre!
Cornelia: England(lite irland) Australien!

favvo tvprogram?
Sara: BB
Moa: Desperate Housewives & Bigbrother.
Isabell: Revenge & PLL
Cornelia: Pretty little liars, lite bb






PUSSAR FRÅN OSS!






SKOLAN

Sitter i skolan, första lektionen so. Ouch fy blääääh. Vi hörs senare, har inget att skria för mitt liv är K punkt.


Från min gamla blogg

Jag dör på riktigt asså. Skrev det här för 4 år sen. Jag orkar inte med mitt liiiiiiv HAHAHHAHAHAHAHA-

"syrran hon sover som vanligt hon..hon kan lixom vakna vid 12 tiden och ibland kan hon till och me vakna ETT!!♥"
"glöm det jag sa tidigare om vädret, det ser faktist bättre ut nu. mellan målnen är det faktist BLÅTT<33OCH MÅLNEN E VITA!<3♥"

varför i helvete kan jag inte det här fortfarande?

Jag blir arg.

Jag. dog.

Tjejer har unika krafter, de kan bli våta utan vatten, blöda utan skada och göra benfria saker hårda!

Hej jag heter Moa och jag har FETT långt hår!


Q/A


Hej moois du bloggar bra du är super fin och allt de där och du en av mina favvo på er blogg förra året så skrev någon något rasistskt på fb något om att det är bara invandrare som shppar på mellandagsrean och jag blev väldigt glad att du reagerade och sa imot fast på detta inlägg skrev du att din dröömkille ska vara lång snygg och.... svensk de där tyckte jag. Var väldigt. Rasistiskt det är din åsikt och du får skrivavad du vill men om den tjejjen/killen ssom skrev var deras åsikt och du tyckte att det lät rasistiskt så låter din åsikt också rasiskt tänk på det. Undrade en grej också du har ju een kille och han serinte ut att vara svensk

Hej! Tänkte börja med att säga att jag inte är rasist alls. Jag respekterar alla människor. Varför jag skrev att jag gillar svenska killar är antagligen för jag gillar en kille som ÄR svensk. Menade inte alls något rasistiskt, så förlåt om ni tog det så. Och som svar på din sista fråga, jag VAR tillsammans med en kille som var blatte. Så jag har ingenting emot dom. Kram ♥



New bikini


JAG GRÅTER BARA I REGNET..

Världens bästa låt, gammal men skön som fan. Lyssnar faktiskt på den just nu. Träningen gick helt okej, förutom att varenda träning har jag det jobbigt... Imorgon är det skola. SNÄLLA DÖDA MIG ELLER NÅGOT, de har varit så skönt med fyra dagars ledigt och nu börjar helvetet igen. Aja, de är så med lov. Men snart sommarlov som man märkt på veckans väder. Summer feeling ♥

FRÅGESTUNDEN DEL 2

Shopping/Mode

Vart köpte du din New Era keps och hur mycket kostade den? (Sara)
Svar: Oj köpte den på Stadium, kommer inte ihåg priset. Kram!

Vart köper ni era kläder mest?
Sara: Alla vanliga affärer.. Vero Moda, Gina, Hollister osv.
Moa: River Island, Nelly, gina, hollister och alla dom där andra.
Isabell: Typ dom vanliga Kanske Gina, Hollister, Topshop, vero moda, monki
Cornelia: eh...eh.. inte  så mycket gina, inte hm, inte så mycket hollister. Jag vet inte :(

Gillar ni hollister har ni mycket där i från?
Sara: De har jätte fina kläder, fast har nog högst 7 plagg därifrån.
Moa: Har inte såååå mycket där ifrån, men gillar kläderna.
Isabell: Ja det gör jag, deremot deras toppar och blusar.
Cornelia: Jag tyckte om dom. I somras var det lite roligare att gå runt i det. Blivit lite överskattat, men ja dom har väl fina plagg.

Favorit affär?
Sara: Just nu Vero moda & hollister.
Moa: RIVER ISLAND!!!
Isabell: Vet faktiskt inte.
Cornelia: Jag vet inte. Har inte någon specifik

Cornelia - Vilket är ditt favorit plagg?
Svar: Vilken svår fråga! Helt ärligt jag kan inte välja, gillar inte mina kläder direkt

Vilket ben sätter ni på er byxerna med först?
Sara: haha, höger trorjag :)
Moa: Vänster haha.
Isabell: vetinte olika tror jag :)
Cornelia: Vänster

En perfekt sommaroutfit?
Sara: Snygga shorts med ett snyggt linne instoppat med vita converse.
Moa: jeans shorts tillsammans med ett linne och spets kavaj över + converse.
Isabell: Några snygga shorts med en fin topp/blus + ett par toms!
Cornelia: Suger på att förklara. Hehe

favvo klädsel?
Sara: Beror på vart jag ska, till skolan jenas & en fin topp.
Moa: Mjukisbyxor <333333333
Isabell: Har ingen aning!
Cornelia: Mjukisar, fast bara om jag är hemma. Vill inte gå runt lodis

Kan ni skriva i inläggen var kläderna ni har på er kommer ifrån?
Svar: Vi kan göra det när vi lägger upp outiftbilder. Annars kan du alltid fråga om du tycker något är snyggt som vi har på oss! Kram



Me,Myself and I

Om ni fick välja en kändis att träffa vem skulle det bli?
Sara: Justin bieber vore coolt, men svårt val.
Moa: Ingen, gillar inte om kändisar..
Isabell: One Direction!
Cornelia: ååh, jag väljar 1D igen även fast dom är fler. Boyfriends ♥♥

Vad är det pinsamma ni har varit med i 2011?
Sara: Don't remember. Sorry guys!

Hur var erat lov?
Sara: Super duper bra!
Moa: Toppen.
Isabell: Great!
Cornelia: Jadu, helt ok

Vad är erat favorit ämne i skolan?
Och de värsta?

Sara: Favorit ämnen är nog de praktiska eller vad man kallar de.. bild, slöjd, idrott. När man inte sitter vid en bänk alltså. De värsta är Matte och No.
Moa: Favorit - teknik, engelska och värsta är So.
Isabell: Favorit Gympa, värsta Matte eller No
Cornelia: Favorit- ENGELSKA Värst - no,matte osv.

Varför är eran blogg super bra?
Svar: Kul att höra, vet faktiskt inte. Vi skriver inlägg som ska locka läsaren.

Hur länge har ni haft eran blogg?
Svar: 5 Månader!

Visa alla era navelpiercing smycken?
Sara: Maybe.
Moa: Orkar inte haha.. Sorry.
Isabell: Om jag orkar.
Cornelia: Jag har tappat bort mina.

Vilken är eran favoritfilm?
Sara: gud vilken svår fråga.. kommer inte på någon just nu.
Moa: The vow och hunger games!
Isabell: Ingen aning!
Cornelia: Jag har ingen :/

Plattar ni håret?
Svar: Yepp.

Planer för sommaren?
Sara: Italien med mina bruds, sen norrland, GLIDA PÅ MOPPEN osvosvosv.
Moa: Kankse utomlands, annars kommer nog hela lovet spenderas med bästavän!
Isabell: Tror Italien och sen Norrland.
Cornelia: Eh, jag vet inte. Italien, eller?

brukar ni läsa andras bloggar?
Sara: Jag följer några bloggar men brukar klicka in på folk som kommenterar gulligt på våran blogg.
Moa: Ja.
Isabell: Ja vissa
Cornelia: Ja ibland

favvo land?
Sara: Har inte varit i så många, italien eller spanien.
Moa: NEW YORK.
Isabell: Förlåt men måste vara lite trågig och säga Australien och England som corre!
Cornelia: England(lite irland) Australien!

favvo tvprogram?
Sara: BB
Moa: Desperate Housewives & Bigbrother.
Isabell: Revenge & PLL
Cornelia: Pretty little liars, lite bb






PUSSAR FRÅN OSS!






FRÅGESTUNDEN DEL 1:

Killar/Kärlek
Gillar ni någon?
Sara: Ja, det gör jag!
Moa: Yes
Isabell: haha Ja för många, om man kan säga så..
Cornelia:Ja, om man räknar det som kärlek!

Hur ser drömkillen ut?
Sara: Det vet jag inte förns jag hittat honom.
Moa: Svensk, lång och snyyyygg!
Isabell: One Direction!
Cornelia: Som Harry.

Är de något mellan sara och han Felix från festen? 
Svar: Det här tänker jag inte svara på förns jag vet vem du är!

Isabell - Gillar du Justin bieber?
Svar: Aa det gör jag!

Haft sex?
Sara: -
Moa: -
Isabell: -
Cornelia: -

Har Moa och Kurre gjort slut? :((( Beklagar isåfall 
Svar: Ja.

Vad är det längsta ni har gått i ett förhållande, hur länge har ni haft det förhållandet? :)
Sara: Skriver inte ut sånt på min blogg. Privat liv stannar hos mig!
Moa: Som jag sa, tänker inte svara på sånt.
Isabell: Skriver inte ut sånt
Cornelia:

(till Moa) har du och Kurre gjort slut??! Hoppas inte, ni var så gulliga tsm!!"/
Svar: Jo det har vi.

har ni strulat med någon?
Sara: Jajamän.
Moa: Yes.
Isabell: Ja
Cornelia:



Cheerleding/Träning/Fritid

Hur kom ni på att börja på Cheer?
Sara: Min syster gick, så ville testa.
Moa: Ingenaning haha.
Isabell: Fick hem en reklamlapp.
Cornelia: Jag orkar inte förklara, förlåt.

Varför blev det just i Power? 
Sara: Oj, det vet jag inte. Men ångrar inte en ända minut.
Moa: Sökte till både power och elite eftersom de va närmast, men bara power svarade.
Isabell: För det var den föreningen jag fick reda på.
Cornelia: För att power är bäst. Okej jag vet inte varför det blev så.

Hur gamla var ni då?
Sara: Jag var 10 skulle fylla 11.
Moa: 10 (?)
Isabell:6
Cornelia:6

Cheerleding verkar en rolig sport, vad tycker ni?
Sara: Cheerleading är 99% av mitt liv. Love it.
Moa: BÄST!
Isabell: Skulle inte kunna leva utan det!
Cornelia: Vad ska man säga? Kan inte ens förklara

Kommer ni på ssc i år ?? ( visste inte vad jag skulle fråga ):)
Sara: Nepp.. tyvärr inte.
Moa: Nope.
Isabell: Nej..
Cornelia: Nej!

Hejsan! Ni är superduktiga på cheerleading. Hur länge har ni gått? :)
Sara: Detta är mitt 5 år.
Moa: Mitt femte år.
Isabell: Mitt 9:onde i år
Cornelia: Jag fattar aldrig detta..8 eller 9 år

Vad gillar ni mest av i erat pogram på dm hopp sucvensen bygg sucvensen eller volt sucvensen 
Sara: Volt sekvensken, sen bygg sist hopp.
Moa: Volt sekvens och dans, ändå fast jag är en sten hela dansen och inte har så avancerade volter som jag skulle vilja göra.
Isabell: Volt sekvensen.
Cornelia:volkt sekvens, bygg, hopp

Hur länge har ni gått i power cheer?
Svaret finns längre upp ↑

Om ni inte gick på cheer vilken sport skulle ni gått på då tror ni?
Sara: skulle nog fortsätta på fotbollen.
Moa: Har alltid velat börja på innebandy. Annars gymnastik tror jag.
Isabell: Skulle nog gått kvar på dans.
Cornelia: eh..Ingen aning, kanske dansat fortfarande? No idea

Intressen förutom cheerleading?
Sara: Killar, vänner & mer.
Moa: Samma som Sara
Isabell: Samma som CorreBorre!!
Cornelia: 1D 1D 1D 1D, 5SOS,5SOS ,Vänner mm :)

Vilket laf vill ni börja i till Hösten?
Sara: Antar att du menar lag, vill än så länge stanna hos Pumorna.
Moa: Stannar väll kvar i cougars.
Isabell: Cougars.
Cornelia: Tror det blir kvar i cougars

vad gör ni på fritiden mer än cheerleading på fritiden?
Sara: Vänner, killar osvosvosv.
Moa: Samma som Sara!
Isabell: Haha samma som corre igen!
Cornelia: 1D 1D 1D 1D, 5SOS Vänner osv.

Vad gör ni när ni inte är i Skolan? 
Sara: tränar, tränar & lite plugg. plus vänner.
Moa: Igen... samma som Sara.
Isabell: Twitter, 1D, 5sos, Tränar, Pluggar, Kompisar
Cornelia: 1D,twitter,pluggar,tränar m.m

Vad är det första ni gör när ni kommer hem? 
Sara: Olika ofta sätter jag mig vid datan, ibland kryper jag ner i sängen.
Moa: Byter om till mjukisar hihi.
Isabell: Olika men oftast Musik eller Tv.
Cornelia: Tvättar händerna med tvål

Vad gjorde ni under lovet eftersom ni inte uppdatera så mycket :)
Sara: Hängde med Isabell, Eriksdalsbadet osvosv.
Moa: Var med min fina bästavän Olivia, och orkade inte uppdatera.
Isabell: Var med Saralicious.
Cornelia: Jag orkar knappt uppdatera. Fullt upp med andra sidor. Hehe

kollar ni på bigbrother?
Sara: Jajamän.
Moa: Varje kväll!
Isabell: Jupp oftast.
Cornelia:YES!

Vad brukar ni göra när ni är alla 4?
Svar: Olika.. chilla, dra till filmkedjan träffa folk osv.

känner ni ibland att ni inte vill gå till skolan?
Sara: Oja!
Moa: Ja.
Isabell: Varje dag!
Cornelia: Ibland? väldigt ofta tack

Vad är det svåraste volten ni gjort?
Sara: Min voltlänga på Dm. Frivolt, rondat flickis salto.
Moa: äh... flickis stäck (?)
Isabell: Som sara.
Cornelia: Suger på volta här. Men rondat flickis flickis salto, har gjort nån gång rondat flickis sträckt.


Asdfgjrubrik.

Mitt hår blev vääldigt kort, lägger troligtvis upp bild imorgon. Då jag fixat det osvosv. Träningen gick bra. Riktigt många skador nu men vi köttar ändå. 5 träningar kvar vafan. Är sjuuuukt taggad!


Work with the tan

Ligger ute i solen och schteeker med mina bruuds. Egentligen skulle Corre borre kommit hit, men det vart inte av. Går kvällen var lyckad men tråkigt nog blev de inte som vi hoppades på vad som skulle ske. Men men, vi försökte göra det bästa av situationen. Pussar Sara!

 

 

 


Cutt cutt my hair

Hooola amigos, Olivia kom till mig inatt och sov över. Idag vaknade vi tidigt och gick direkt ner till ica och köpte ananas + vindruvor. Så hela morgonen satt vi ute, solade, lyssnade på musik och myste. Men klockan tickade och vi var tvunga att åka iväg till skärholmen där jag ska klippa + färga mitt hår. Sen åker vi direkt till träning.
Vi tog även bilder då vi väntade på bussen.


RSS 2.0