WTF.

Jätte irriterande att man bara ser den nya designen ibland. Den nya är inte så jätte fin, men det får nån annan fixa för nu har jag adhd på den här.. Men nu går det iallfall att kommentera.
NÅN SOM ÄR BRA MED DESIGNER FÅR MER EN GÄRNA HJÄLPA OOOOOSS! <3

I'm sexy and I know it


Stretchat


Let's walk!


Stan

Fikade nyss med alla brudar här inne i stan. Ska kika lite mer i affärer och fpr se när vi åker hem. Pussar från Sara,Cornelia & Isabell!


3 år sen..



Saturday

Är så sjukt irriterad på att det är snö ute. Vad är det här för väder egentligen?!  Aja, skulle egentligen hängt med massor av brudar till stan idag, fast mådde inte helt 100 och orkade verkligen inte. Så stannar bara hemma idag. Har iallfall laddat ner ny musik och gjort min bok resention (stavning?) som ska vara inlämnad på tisdag. Skönt att ha det gjort.
Funderar på att gå ut och ta en promenad lite senare. Får ångest av att inte röra på mig så en promenad skadar väll inte? Sen kanske jag kör på lite stretching. Hmmm vi får se.
'

<3 mina bästa pumor

Kom hem för nån halvtimme sen, har duschat och fixat mat. Så snart ska vi äta. Dagens träning var awesome. Så himla taggad inför SM! WOOOOP x100


I can fuck you betta


GRYM!


Friday 30 Mars

Sitter i datasalen och har engelska. bored. Ska hem och hämta saker sen träning. Sover med Isabell & Corre borre ikväll. Får se vad vi hittar på. Imorgon blir det stan med massor av b-rudar. Men vi hörs mer senare. Pussar Sara!


Svar-

anya om kdfsogjodjgjsdopgj:
gillar du one direction och var är det där för biljet

Svar: Nej jag gillar inte dom, jag älskar dom! Jag och Isabell ska nämligen på deras tour 2013 så det är biljetter till den!

BLOGGEN ÄR CP

vad fan har hänt?


Rubrik

Har sovit sen 17 idag, är för jävla trött på torsdagar.. Men nu är jag vaken och väntar tills BB börjar. Vet inte änns varför jag fortfarande kollar på de, eftersom det är såååå tråkigt nu. Svenska folket röstar ju förfan ut dom roliga.

Bild från idag när jag och vladana gjorde massor med gifs.


Tillfällig

Ska fixa designen imorgon. Förlåt förlåt. För fula designer men ingen hjälper oss. Xoxo


Hjälp mig!

Gud får verklugen panik sitter och letar ifall det finns snygga bikinisar på nätet, men jag hittar verkligen ingen alls som jag gillar.. Ifall ni vet några snygga snälla kommentera vart isåfall, behöver verkligen börja leta nu för annars kommer jag aldrig hinna hitta nån till sommaren...


Bilder - WeHeartIt


-

Ingen är helt perfekt, men många är nära.
Ingen är ful, bara folk med dålig smak.
Ingen är tjock, bara fint med former.

DREAMS

• Åka till USA.. shoppa, leva livet osvosvosv.

• Simma med delfiner. Har alltid velat, verkligen ta en puss bild med en.

• Få en jacuzzi. Har alltid drömt om en lyx jacuzzi.

• Få en bra utbildning.

• Flytta in i mitt drömhus, köpa dyr bil.

• Gifta mig och skaffa barn som jag älskar mest av allt ♥


Sooo Happy!!

AAAHHH är så glad just nu, äntligen har biljetterna till Dublin kommit har längtat extremt mycket. Nu är det bara att vänta tills biljetterna till London kommer! :) Haha men ett litet problem bara.. Vi vet inte vilken vi ska gå på.


He's hotter then fire

Vart nyss klar med uppsatsen till imorgon. Super skönt. Så nu ska vi snart äta kyckling, pasta & pesto. Yummie! Efteråt ska jag ta ett bad sen ikväll blir det BB och måste somna tidigt eftersom jag ska upp tidigt imorgon. Tar ju faktiskt lite längre tid att åka härifrån än vad de gör hemifrån mig. Pussar Sara!


Min systers dator, så ni får en bild på henne!


Kontakta oss?

Har du några frågor, problem, skicka in idolbilder osvosvosv. Skicka in till våran e-post [email protected] Love you guys!


kdfsogjodjgjsdopgj

Bild: Isabell

Handen C

Är i Handen med syster. Kollar i lite affärer och ska handla mat. Pussar Sara!


Idrottssalen

Hänger nere i Idrottssalen med lite folk. De andra spelar handboll men skälv håller jag mig till cheerleadig haha. Snart börjar vi så vi ska nog dra snart. Pussar Sara!


FOTO VIDEO 3

Dom som gissa rätt på temat var:
http://bluestars.blogg.se/
http://viktoriabjordins.blogg.se/
Kika in deras bloggar. xoxo

INTE MIN DAG IDAG

Fyfan, hatar vissa i min klass. Måste satsa som fan på skolan omprov dit och läxor dit osv. Ja, ni fattar.  Vädret är piss plus de ska snöa i helgen, träningen gick inte så himla bra & sedan raderades hela inlägget nyss. Trodde de var världens bästa dag idag! Men allting ändrades...

TRÄNING NU


Gissa

Gissa fototemat 1. Frihet 2. Natur

 

 


Godnatt!


Rubrikjävel

Heello, right now kollar jag på desperate houswives och efter det börjar BB. Efter det ska jag platta mitt hår och sen sooooooova! Imorgon är det onsdag = soft dag i skolan och efter det träning med världens bästa pumor.
Gammal bild på mig, Sara och Cornelia

IMORGON: ONSDAG

Vad innebär det? Fota. Har redan bestämt tema. Kommer bli grymt. Kommer upp en liten gissnings tävling om vilket temat är. Denna gång blir det svår så därför kommer tre alternativ upp också. Så om ni vill ha en länk imorgon så kan ni kika in imorgon runt eftermiddagen. Pussar Sara!

GINA TRICOT

Verkligen än färgbomb när man kommer in på Gina och ser deras nya kollektion. Verkligen sommar!
S

Svarar på kommentarer:

Vart har du köpt bikinin och hur mycket? :)
Svar: Jag köpte den på Ginna för hundralappen. Kram!

vart har du köpt den fina jackan snygging+du påminner mig om kissie fast du är sötare
Svar: Jackan är från Cubus. 300kr. Ska jag ta det som en komplimang eller inte, hihi.
Dock tycker jag inte alls om Kissie. Ouch ouch!

S

GLÖM INTE ATT GILLA VÅRAN FACEBOOK SIDA!

KLICKA HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR!

FÖRE OCH EFTER

Isabells nya hår, fan vad vi äger


Världens bästa rubrik!

Hello babys! Är hemma hos Isabell, inte riktigt min dag idag har skarvat bort cheerskorna hoppas dom är i mattrummet, hoppas hoppas. Tänkte bara skriva att jag lever. Well, hörs senare inväll efter jag har gjort klart en inlämningsuppgift. Pussar Sara!


Tisdag

Mår hundra gånger bättre idag än igår iallafall. Livet är bara lite jobbigt just nu. Men senare idag är det träning, taggad till tusen! Efter den åker jag hem - titta desperat houswives, big brother, duscha och sen sova.
Föresten, svimmade för första gången i mitt liv idag, skit läskigt!

 

 


NEW IN

image description
image description
image description
image description
S

SV:

Snygga brillor, vart är dom köpta?
Svar: Mina brillor köpte jag förra året i en mataffär på Öland. Men köpte nya snygga från Gina idag. De finns grymt fina lite överallt just nu. Cubus & Glitter har också fina!

Du är en bra bloggare Sara :) du har skrivit dom 11 senaste <3 puss
Svar: hihi, dom andra tjejorna bloggar nog snart, plus allt är inte på topp hos alla ser jag. Men allting blir nog snart som vanligt igen. Pussar!

Kan du inte göra en bloppis av det som du rensade ut?
Svar: Nej tyvärr, slängde bara fula kläder som jag hade på Eken fester osv haha. 

ska ni tävla SM? :)
Svar: Ingen aning ännu, får nog snart reda på de nu när alla DM varit.

var ifrån är pälsen och jackan, skit snyggt :)
Svar: DU hittar båda plaggen på Salt (:

Lite sega svar, pussar till alla som ställer frågor osv!




Hemsk skoldag

Det här måste vara den värsta dagen i mitt liv, så har verkligen inte lust att blogga. I'm sorry <3


Färga Isabells hår

Nu ska vi färga håret på Isabell, sen åker jag nog hem. Ciaoo


Stan

Sitter på bussen påväg till Stan med min fina vän Mikaela. Ska kika i affärer äta lunch och sedan fika. Inte helt fel. Får se om jag får med mig något hem. Pussar Sara!


FUCK MY LIFE

Dumma internet, kommer itne kunna kolla BB live på 5 dagar. döda mig!

HERE WE GO!

Nu ska jag kötta lite styrkövningar, Få fin kropp till beachen 2012. Ciaoooo

LOVE IS HARD

Pic from today

NEW IN

S

-


TIME OUT

Alla kollar på timeout nu klockan 20.30. Några från Eagles är med. Super nice! Detta ska man inte missa så vi hörs igen klockan 9. Kyss



S

Mitt Internet funkar inte...

Sorry för dålig uppdatering haft fullt upp i helgen men nu är allt som vanligt igen plus att mitt Internet funkar knappt segt som fan. Har surfat för mycket, får nytt om 5 dagar igen. Hoppas det håller sig tills dess iallfall! Ska fota det nya jag köpt ni har iallfall redan sätt jeans jackan. Puss!



Dagens

Bjuder på dagens outfit. Vilken kväll igår! Just nu sitter vi på bussen påväg till Isabell och ska sedan till Centrum.


I want summer


Issssssabells träning

Helllooo brudz och män! Idag fick vi gå upp tidigt eftersom Isabell ska träna småttingarna. När den är slut ska vi till handen där Sara och Olivia ska köpa något.


TRE BRUDAR + lonely Olivia

Sitter i Isabells kök och lagar mat dock duschar Isabell just nu. Sen ska hon ha modevisning för oss eftersom hon har varit och shoppat med sin Mamma idag. Ikväll blir det chill och lite BB. AWSUME! Hörs senare. Puss

image description

Sverige bjuder på fint väder

Och det gillar vi! Vi fick sluta ap tidigt idag, 11. Så jag hade bara 2 lektioner. Så nu är jag Mikalinn och Isabell på väg in till stan. Isabell ska äta/shoppa med sin mamma och jag och Mikalinn ska kolla runt lite.


BYE BYE

Snacka om att jag slösat mycket pengar på skit fula kläder... Magtröjor, mönstrade leggings osvosv. Nu ska bara fina kläder in i min garderob. Kommer ha råd efter som jag ska köpa pälsen till skinnjackan. Den får vänta tills i höst eller kanske nästa månad. Höhö


Min garderob

Städade garderoben så passade på att ta lite bilder.


BB

Ligger i soffan och myser framför BB. Men snaaart ska jag börja platta håret.


grrr

2 gifs från idag.
Helt ok skoldag, fick sluta en timme tidigare än vanligt. Huuur skönt som helst! Sen efter skolan så var jag med Kurre. Åkte hem, duschade och ska snart packa inför helgen som kommer att spenderas med mina fina vänner!

Plugg plugg

Ligger i Isabells säng och har precis pluggat färdigt dock är inte Isabell klar men skönt att ligga här ändå. Vetinte riktigt när jag ska hem vi har varit och käkat i Centrum där vi träffade på
Smulan! Sen åkte vi hem hit och pluggade som sakt. Hörs senare.


Outfit 22/3


FOTO VIDEO 2

Ingen gissade rätt på vilket tema det var. Kika på videon så får du se!

Cpkukfittahorliv

Orkar inte mer, vill bli utbytt så jag slipper känna såhär VARENDA fucking träning. Känns surt som fan. Jäääävla skit. Life is fuckig unfair.


Vinn en läkning

Vilket tror du är dagens foto tema? De som gissar rätt får läkning


UT OCH FOTA

Som varje Onsdag framöver ska vi ut och fota. Sugna på att veta vilket veckans teama är? Ni får hålla ut tills ikväll, hörs senare igen.


Gooooodnatt

Imorgon är det skisko åkning som gäller, ber till gud att jag inte får skavsår. Efter skolan blir det träääning!


Beslutsångest

Hjääälp mig. Ska jag köpa en päls till min skinnjacka för alla mina pengar eller köpa anda kläder. Vill verkligen ha pälsen men orkar jag vänta med att få pengar igen i april? Rädda mig!


BB

Som varje vardag mellan 22-23 BB. Så jävla gött, hörs imorgon igen. Redovisning. Hoppas på ett MVG. Vore inte helt fel, kom igen nu. Puss babys!
oldie

NYTT I BLOGGEN

Som ni ser har vi lite nytt i bloggen, nya ikoner, ny design, ny hotmail, ny videofy osvosvosv. Ska bara fixa en Info ruta om oss med en shyssst bild. Sen är jag nöjd med designen för ett tag. Tycker dock den är enkel och helt okej fin. Så vi får se när vi byter igen. Kärlek till er alla ♥

Från idag

Forsätter väll med att ladda upp gifs varje dag eftersom ni verkade gilla dom. Tack tack för alla jätte gulliga komentarer. WE ♥ YOU

Looking on practise

Ligger och kollar på när dom i mitt lag bygger. Chill, mår inte så jävla bra men måste till skolan imorgon. Redovisning hejhej! Är lite små nervös men de går nog bra. Kyss


Krypa ner i sängen

Ska fixa mig, tvätta bort sminket osvosvosv. Sen krypa ner i sängen och kika på resten av BB. Hörs imorgon. puss



Svar till dig

wooow väldigt bra smak du har , om 2 månader ska jag och min klass också åka till london ochh snälla snälla snälla Candice Swanepoel Moa hehe.. snäällla kan du skriva några bra butiker i london och kan du skriva vart du köpte dina snygga (kanska converse) skor PLEASEEE
och bara för att smöra lite, du liknar verkligen candice swanpoel fast det är ju faktiskt sant sjuuukt bra blogg...
nu har jag skrivit så mycket att jag har ont i fingrarna hoppas att du skriver butikerna på din blogg / fan till fyrabruudarna
Hej anonyyyyym, tack så hemskt mycket! Blir jätte glad när jag får höra sånt!
Men till dina frågor så är jag sämst på att komma ihåg vad affärer heter. MEN mina favoriter är Forever21, River island, Next och New. Sen finns det ju massa fler som också finns här i sverige som Monki och Top shop. Mina converse köpte jag nån affär som heter JD. Dom var liiiite billigare där än på alla andra sko affärer. Eller om du menade dom andra skorna så är det inte converse och jag köpte dom på Next.
Hoppas du fick svaren du ville ha, KRAM!



Gillar livet

Fan vad grymt, loggar in efter några timmar så har vi fått ganska många kommentarer. Kärlek till er och fortsätt kika in bloggen, om ni är våra stalkers så kan ni alltid följa oss på bloglovin.
Älskar er världens bästa läsare♥
nu måste jag lägga alla min tid till läxorna.

Vem vann veckans blogg egentligen?

Inlägget hittar du här -> http://fyrabruudar.blogg.se/2012/march/vinnaren-av-veckans-blogg.html#comment
P.s hade helt glömt bort att länka en gång om dagen så här är dagens länk. http://mittliivsommichaa.blogg.se/

JAG. ORKAR. INTE. HAHAHA


2 gifs från idag


JAJA MENSAN!

Nu ska jag rensa garderoben. Får se om jag har en bloppis eller nått. Så håll utkik. P.s De är kaos i garderoben.
random bild

SJUKLING

Hoppas hoppas allt är bra imorgon. Vill verkligen träna! Annars lär jag ju bara få vara där och bygga. Ligger här i sängen med tofflorna på och fryser som en hund. Huvudet dunkar och halsen bränner. Kom igen, jag vill inte missa någon träning. Bli frisk.

NEW DESIGN

Vart inte super nöjd men får duga ett tag tills någon hjälper oss. Skönt med lite nytt iallfall. Eftersom alla var super trött på den gamla nu. Som sakt så slängde bara ihop en enkel tills någon räddar oss. xoxo

MUSIQ ♫


NÅGONSTANS DÄR JAG KAN SOVA IKVÄLL?

Orkar inte en ända sekund här hemma längre. Hur mycket jag än försöker så duger det aldrig. Hur bra jag än gör det duger de inte. Så vad fan vill du att jag ska göra då? Står inte ut längre, orkar inte det här när jag redan har ont i huvudet. Orkar inte gråta så de inte finns några tårar kvar, om dom ens kan ta slut. Orkar inte med mitt liv. Vill ha ett perfekt liv som alla andra har.



Skolan

Slutar snart, fyfan vad skönt. Ska hem och kolla BB live och mysa i min säng. Har frukdansvärt ont i tån och börjar bli ännu mer förkyld. Inte bra....


Outfit

Skit bild men whaaat evaaaa


-

Ska verkligen satsa åt alla håll skolan, vänskapen, cheerleadingen, kärleken, bloggen osvosv. Ska höja mina fucking betyg, vara en bättre vän, sätta den där jävla volten, få han som jag vill ha och FYRA BRUDAR ska bli ännu bättre. Så sprid gärna vidare bloggen.

MUSIQ ♫


Lär känna mig bättre

DIG:

1. Hur lång är du ?

Hehe, 1.66..

2. Vad vill du bli när du bli stor?

Stylist, frisör eller något sådant.

3. Vad pluggar du ?

Grundskolan..

4. Har du långt hår ?

Nja, ganska

5. Vilken hårfärg har du ?

blond

6. Sminkar du dig ?

Yes!

7. Har du kysst någon idag ?

Noo..


FAMILJ:

1. Bor dina föräldrar ihop ?

Yeah buddy!

2. Vem är bäst, mamma eller pappa ?

Haha? Båda är bäst

3. Hur många syskon har du ?

1 storasyster.

4. Vad är det senaste du sa till din mamma?

öööööhh tack för att du städat mitt rum

5. Hur många ställen har du bott på ?

2 stycken

6. Vem i din familj stör du dig mest på?

Den jag är sur på. haha

8. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon?

Don't remember

 


KOMPISAR:

 

1. När var du senast med nån kompis ?

Idag

2. Vem sov du hos senast av dina kompisar?

Olivia med Isabell

3. Har du kysst nån kompis ?

Ja. Jag har killkompisar hallå?

4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med ?

Ja.

5. Vem har du varit kompis med längst ?

TRE BRUDAR

6. Vem känner dig bäst?

TRE BRUDAR

7. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du

gjorde det ?

Neeej. skulle inte säga på det sättet.

8. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar ?

Näää. Är med dom jag vill.


VÅGAR DU:

1. Skrika åt dina föräldrar ?

Ja.. tyvärr.

2. Klä dig annorlunda ?

Annorlunda? Alla har sin stil som är annorlunda på sitt sätt.

3. Vara dig själv ?

Haha jag är mig själv varje dag.

4. Visa dig i bikini/badbyxor ?

Ja..

5. Pierca dig ?

Ja,.

7. Stjäla något?

Nej..

8. Vara omogen ?

Hahhaa, vad klassas som de? brukar muppa mig med mina kompisar.

9. Äta småkryp ?

Nej..


DIVERSE:

1. När tuggade du tuggummi senast ?

Igår

2. När var du på semester senast ?

Sommras

3. Vilken färg är det på din tandborste ?

ROSA ♥

4. Är ditt hår tråkigt ?

Ja... Finns inget att göra med de.

5. Vem såg dig naken senast ?

-

6. Hur ofta duschar du?

Varje dag, fast tvättar håret varannan.

7. När ska du gå och lägga dig Ikväll ?

Efter BB

 

 


SUPER DUPER TRÖTT PÅ....

Våran design, någon som kan rädda mitt liv därute? Vi har haft den så jävla länge nu och den är bajs tråkig nu..

4 LAX

DÖÖÖÖÖR FÖR DEN HÄR JACKAN OCH PÄLSEN! Fast känns rätt okej att jag köpte en annan jacka nu när nästan alla mina polare ska köpa den här nu. Hihi. Pussis

Uppdateringen har varit kass..

Så därför kommer jag få smisk ikväll. Nej, men ska uppdatera bättre nu under kvällen och veckan framåt. Har redan börjat kika igenom kommentarerna om vilket teama vi ska ha på Onsdag. Grymt kul ska de bli. xoxo
SUMMER

IGÅR, IDAG, NU

Igår var vi på Viktorias föndelsadags fest. Sp efter matchen åkte vi hem och åt/valde kläder/sminkade oss. När vi kom dit hade vi fett kul lärde känna nytt folk. Dansade lite osv. Sen runt tolv gick vi därifrån. Då hade någon brud tagit min jacka/tagit fel... vi vet inte riktigt. Efter en kvart sket jag i den och gick mot bussen med några killar som vi känner. Kom hem och åt något sen somnade vi runt halv 2. Idag drog vi till stan och köpte ny jacka. Fick med mig två stycken, tack mamma! orkar inte lägga upp bild just nu kommer imorgon eller nått. Puss

VINNAREN AV VECKANS BLOGG

http://mittliivsommichaa.blogg.se/ http://mittliivsommichaa.blogg.se/ http://mittliivsommichaa.blogg.se/ http://mittliivsommichaa.blogg.se/ http://mittliivsommichaa.blogg.se/ http://mittliivsommichaa.blogg.se/
Du har vunnit en länk om dagen i ett inlägg. Tack till ni andra som deltagit osvosvosv. Fortsätt kika in våran blogg för mer tävlingar. Puss ♥♥

Working on ma schooool project

Har suttit och skrivit om texter, letat bilder, printat och klippt ut de sen halv12 ungefär. Har precis lagt upp allting på ett stort papper ungefär så jag vill ha det, och imorgon klistrar jag fast allt. Då är jag äntligen klar.
För er som inte vet så är det en slags "dagbok" om min drömresa till usa. Och jag valde New York eftersom jag har varit där.


New stuff

Bjuder på en skit dålig bild på nääääästan allt jag köpte, och en på mina nya favorit jeans och andra random saker.


Bye london

Är på väg hem nu, sitter på något express tåg till flygplaten. Här på tåget finns det wifi, woop!
Hade tänkt berätta om dagarna här i london fast finns inte så mycket mer att berätta än att vi shoppade massor. Har en ny favorit butik också, river island. Alla deras kläder är otroligt sköna och har perfekt passform. Kanske fottar några av plaggen när jag kommer hem? Eller vad säger ni?

Inlägget skulle ha publicerats för länge sen. Mitt wifi försvann haha, fejl.


Lunda

Tjena mittbena. Igår.. gjorde vi inget speciellt. Åkte till centrum och köpte godis kollade BB sen BB live. Super nice. Idag... Ska vi inte göra något speciellt förns ikväll. Vi hörs senare, ska kolla vidare när Isabell tränar småttingarna.


Outfit

 

 


VISSTE NI ATT?

Alla i min familj har varit med i tv förutom min mamma. Min pappa har varit med i ett rally. Midnattsolsrallyt, för er som vet. Min syster har varit med i Tonårsliv, för hennes bästa vän var en av huvudpersonerna.. och lilla jag har varit med i lilla sportspegeln och tonårsliv en snabbis när vi var och shoppa med min syster och cillo.

FAVORITE PICTURE

Vacker!

De vet du


I'm gonna live my life

Chillar galet, ska snart börja förbereda mig inför redovisningen imorgon. Är SÅHÄR nervös. GASSSH! Hatar engelska redovisningar. Men imorgon är det fredag så ingenting att hänga läpp för. Höhöh. Kommar snart dagens outfit.

bambambam

Om en dryg timme åker jag in till stan. Måste städa mitt rum och packa innan jag drar. Men det går nog snabbt!
O L D

cool shit

Jag sover nästan alltid med mjukis kläder, fryser annars.
Äcklar mig på väldigt många människor, finns så många som är så ursäkta mitt språk jävligt barnsliga.
Jag hatar att smsa med gör det ändå.
Idag har jag och Kurre varit tillsammans 5 månader, men det känns som mycke längre.
Det finns ingenting jag verkligen GILLAR med mig själv.
Jag tror jag har nån slags av adhd haha
Jag gjorde en ny facebook bara för att slippa alla p12or och fjortisar som jag knappt känner.
Mitt motto är, och kommer alltid att vara; Vill man något tillräckligt mycket så kommer det att gå.
Jag har bott i canada i 5 år.
(Inom cheerleading) ser jag inte upp till folk som är jätte duktiga voltare, dom bästa topparna eller bästa hoppen utan dom som ALLTID är glada och gör sitt bästa varje träning. Det är DOM jag tycker visar vad cheerleading innebär. Själv tycker jag det inte spelar nån roll om hur bra man är, så länge man älskar det man gör.

Glöm inte bort veckans blogg!

Rösta HÄR !

London imorgon!

Imorgon vid 11 åker jag in till stan till mammas jobb, möter henne där och sen åker vi in till arlanda och tar flyget till london. Taggad? JA. Ska bli hur skönt som helst att slippa sverige i några dagar och shoppa massor med nya kläder/väskor/skor till min garderob. Men är bara där 3 dagar så kommer hem på lördag igen.


BIG BROTHER

Herregud, tror jag är beroende eller nått. Dagens träning gick helt okej, imorgon ska jag inte göra något speciellt förutom att plugga galet inför redovisningen på Fredag. Så nervös, har varit de sen i Måndags. Nu måste jag kolla lite mer. Bra besökt idag, puss♥


små tjejor 2009

Bilder från idag

Ovanligt rolig skoldag haha!

 


FOTO VIDEO 1

Kommer komma fler varje Onsdag ungefär. Ska verkligen försöka med varje. Vore kul om ni kunde komma med olika "teaman" Så kan vi välja något av era åsikter. Ta inte för oserriösa teaman baramen annars kan de vara allt mellan himmel och jord. Som tillexempel. militärr, djur eller vad som helst. xoxo

Wednsday

Springer runt som en galning för att fixa tränings kläder ska snart gå till bussen men innan dess ska en video upp, och jag ska hinna fixa mig lite smått. Haha. Så vi hörs snart igen. höhööhöhö
vacker!

NY KATEGORI

Nu har en ny kategori kommit in här på bloggen. Kategorien FOTO. Där kommer jag (Sara) fota bilder en gång i veckan med olika teaman. Så håll utkik för första inlägget i kategorin kommer upp idag.

Let's get some sleep

Är inte änns trött vafaaaaaaan. Men sova ska jag göra iallafall!

Om jag var bisexuell så skulle jag haffa dirr!

Grrr..

I.don't.like.rubriker

Hade helt glömt bort att blogga idag, im sorry! Men ingenting speciellt har hänt i dag iallafall. Var i skolan, åkte till handen, åt på arena med Sara och sen träning. Har varit trött hela dagen men nu är jag pigg. Hatar det, eftersom jag kommer bara blir ännu tröttare imorgon. Feeeeet dizz till att börja 8 varje dag.
Och ja, som vanligt så bjuder jag på en helt random bild som inte har någonting alls med inlägget att göra.
Och idag blev det en halv gammal bild på mig och Cornelia, jaaaarå

BB 24/7

Måste bara instämma att jag hade ett liv innan BB 2012 började. Haha.

Practice

Hade träning idag, gick helt okej. Inget mer med de, mår inte så jävla bra. Mår illa, trött, förkyld, ont i halsen osvosvosv. Inte bra har redovisningar och träningar som jag verkligen inte orkar missa just nu. Så för min del blir det skola ändå. Hörs senare.

BIDRAGEN TILL VECKANS BLOGG

Rösta på den med finast design eller om de är helt klart din favorit blogg. Rösta genom att kommentera en 1,2 eller 3a. Endast en kommentar! De finns faktiskt I.P så vi ser vilka som fuskar! Den med flest röster vinner en länk i varje inlägg i en vecka. Inte dåligt. Här har ni bidragen, ni som inte vart valda. Kika in och delta i tävlingar framöver. Puss
Bidrag 1. http://missproud.blogg.se/
Bidrag 2. http://mittliivsommichaa.blogg.se/
Bidrag 3. http://feliiciiaz.blogg.se/
Avslutas i helgen.

Goodnight

Tror att jag ska kolla runt lite mer på internet sedan blir det nog att sova för min del. Slänger in ett par grymt snygga shorts också!

GIVE ME

Detta är bara lite av de jag vill ha just nu, problemet är att alla saker utom en som är här ovanför kostar över 1000 lappen. Måste även tänka på att spara inför London/Dublin nästa år. Åh vad jobbig jag ska vara. Fyller inte år först om 3 månader heller. Det blir alltid såhär!

.

Jag är jätteledsen att jag inte bloggar så mycket. Har inte riktigt tid och just nu mår jag piss(inte sjuk) Fick i alla fall ny skinnjacka igår, tackar mamma och pappa för det. Vet att detta inte hör till ämnet men måste gratta min lillesyrra som fyller 11 år idag, vi har firat henne med presenter osv!
"Behind my smile is everything you'll never understand"

Those were the good days

Varför kan inte allt vara som i sommras. Jag mår piss just nu. Orkar verkligen inte med mig själv.

Veckans blogg

Kommentera "Jag är med" eller något liknande om du vill delta i tävlingen. Vinnaren får länk i varje inlägg i en vecka. Inte illa va? Väljer ut tre bloggar som allmänt sig sen börjar röstningen. Så få alla dina besökare att rösta på just dig. Let's go!

TIPS FÖR BÄTTRE HY

• Drick mycket vatten, minst 2 liter om dagen. Vatten rensar ut gifter och ger fukt inifrån
• Sov bättre och längre, för huden reparerar när du sover
• Pilla inte mycket i ansiktet/på finnarna
•Sov inte med smink, det täpper igen poorerna
• Använd ansiktskräm som återfuktar huden

Nån som ser vilka dessa 3 brudar är?


-

You know whats beautiful? Read the first word again ♥

Dutti flicka!

Sprang 2 km, var helt död haha. Nu ska jag bara ta något att äta och sen duuuscha.

STUDSMATTA

Please, vill verkligen! Kan inte min pappa komma hem. Vill verkligen sätta upp den så jag kan öva. hihihiih

Detta är en rubrik

Tråkig skol dag som vanligt, och börjar bli riktigt stressad för alla inlämningar osv. Shit. Efter skolan drog jag och Jenny och solade, sen drog jag hem. Innan det blir mörkt ute ska jag kanske ut och springa lite. Fast bara kanske eftersom jag har lite ont i foten.

Bjuder på en bild på söta vladana från idag. =)

 

 


Min väska


Sara Banan

Har precis bytt till mys kläder och ska kolla på BB 24/7 med lite BJ i handen. Blir att plugga senare ikväll. Gör alltid så haha. Bättre sent än aldrig. Bara det blir gjort så. Nu ska jag droga lite BB tills min mamma kommer hem haha.
där har vi bananen

School

Tittar på film på No:n, chill sista lektion. Ska bara hem och chilla/plugga/data. Får se om jag hinner uppdatera direkt efter skolan för jag måste verkligen satsa på skolan nu. Annars hörs vi ikväll. Puss


Väntar på bussen

Åååh.. De är verkligen vår ute, inte ens kallt. Älskar det här! Ny vecka och nya tag, eller vad man nu säger. Min vecka har inte börjat så bra, hittar inte min nykel. Den kommer nog fram snart. Bjuder på dagens outit som jag lovat.


GILLA VÅRAN BLOGG PÅ FACEBOOK

Nu kan ni alla bloggläsare gilla våran blogg på facebook. HÄR <-

MIN VÄSKA

Juste, kommer bild på nya väskan imorgon också. Den kom i Fredags hade inte tid att lägga ut bild på den då. Sorry dudes! Hoppas ni håller ut, ni får lite överraskningar imorgon istället.

Uppdaterar min Iphonis

Kör på nya uppdateringen, är lite rädd att saker försvinner! Men men, vi får väll se. Puss♥

-

Dags att satsa nu förfan!
* Outfits Outfits Outfits, även om jag har fula kläder kommer outfit bild upp. Haha.
* More pictures, känns som jag lägger upp gamla bilder hela tiden. SKa fota varja dag nu!
Men hatar när man inte fastnar på bilden.
* Tävlingar, roligare inlägg
* Fota lite mera modell bilder. Någon som vill ställa upp? Emma

SSSSSSSSCH, IT'S A SECRET


MUSIQ ♫


HATAR SÖNDAGAR

Vet ni varför? För det är skola imorgon, hata hata hata. Har typ 3 redovisningar också. Så måste plugga ganska mycket denna vecka. Träningen gick bra, fick även med mig ett snyggt linne från Bikbok. Fotar imorgon har ingen lust med det nu, är arg på folk som snor ens bilder och skapar egna konton. Nu ska jag sura lite för mig själv, bloggar lite senare när jag inte bara klagar så mycket. höhö

JACKAN

Så himla mycket frågor om jackan jag la upp. Jag har inte köpt den, jag har kollat på jackan för jag ville så himla gärna ha den. Kollat inne på Salt och även på bubbelroom. Men nu ska jag inte köpa jackan längre, ska köpa en billigare från H&M. Hihi, hoppas alla fått svar på den dära jackan!




Haninge Centrum

Nu ska vi åka till Centrum och kolla i lite affärer och sedan bär det av till svartis på träning. Är lite mera taggad nu än vad jag var innan. Men nu ska vi klä på oss och gå till bussen. Xoxo


Q

suuper fin skinnjacka vill bara veta hur mycket du köpte den för och på vilken hemsida
Svar: Jag har inte köpt jackan, jag skulle gjort det men vill inte lägga alla mina pengar på den. 2500kr liksom. Men den finns på Salt, jofama by kenza.

ja precis har sett att du (sara) INTE HAR SVARAT PÅ FRÅGAN VILLE OCKSÅ VETA HUR MYCKET DU KÖPTE SKINNJACKAN FÖR????? SNÄLLA SVARA SÅ SNABBT SOM MÖJLIGT
Svar: Den finns på Salt, den heter Jofama by kenza.

vart har du köpt tröjan ? :)
Svar: Topshop förra året, aldrig användt den haha.



Movie tajm

Vi tog en liten sväng till filmkedjan och köpte godis och hyrde film, hostel 3 vart det. Alla säger att den är jätte äcklig så vi får se hur det här kommer gå.


Våra slavar lagar mat åt oss

Till middag blir det tacos/kyckling tacos. Senare ikväll blir det mello mys med calippo shots.


Isabells House

Tjena. Tänkte bara säg att jag är hemma hos Isabell och att jag lever. Vi tänkte dra till Handen en snabbis men affärerna stänger klockan 5. Synd synd. Så vi får hitta på något annat. Ikväll blir det iallfall Mello med brudarna och myyyysa. See ya!

image description

Doktorn

Idag jobbade jag och Isabell bara 1 och en halv timme, sen fick vi gå hem. Vi fick med oss lite saker därifrån också. Men snart ska jag och isabell till doktorn för att hon ska kolla nån astma sak. Efter det är det träning som gäller. Och sen ikväll så sover jag hemma hos Isabell tillsammans med Olivia.
Bjuder på en bild på Isabell och hennes syster när dom var små, hihi.


FOTAT

Har fotat lite bilder. Bjuder på en failad.

BB LIVE

Springer runt i mitt rum och plockar kläder samtidigt som jag städar rummet. Rensar min kära fotölj som är ett berg av kläder haha. Behöver inte städa rummet så mycket mer eftersom städerskan var här igår. Kyss

200 Sidor tills imorgon

kul, ska läsa ut en bok tills imorgon. dödaa mig.... Springer runt här hemma i panik och försöker få tag på en ljudbok eller nått.

Plugg, BB live, Städa

Arg tjej. Kom nyss hem och ska sysselsätta mig med lite pluggande, sedan lite BB lice och städa rummet. Gillar verkligen när mina kläder ligger överallt i rummet. NOT! Men måste sätta fart nu. Puss
old times.

BB live

Vi jobbade till halv4 idag, hade glömt bort tiden. Då åkte vi hem till Isabell och titta på BB live. Själv tycker jag det är rätt tråkigt att kolla på det eftersom det ända dom gör är att snacka typ. Men det funkar ändå att titta på det.


MINA •

Nytt i garderoben.


Salong 136

Sitter här med hårfärgen. Chill. Efteråt ska jag äta någonting sen träning. Hoppas träningen går bra! Vi får väll se. Puss


Haninge C

Går runt i Haninge Centum med min mamma och syster. Har fått ett par sommarskor och har äntligen köpt mina kilklackar. Glad tjej. Nu ska jag gå till min frisör, nervös tjej!


Stop Kony





Café momo

Försov mig imorse så stackarn isabell fick jobba själv, kom iallafall till ica vid halv12 och jobbade i 20 minuter. Sen fick jag och isabell ta lunch så vi gick till café momo och fika. Snart ska vi tillbaks till ica.


SV:

Vart kommer det vita linnet ifrån? :D och skinnjackan? :D
Svar: Linnet är från bikbok och skinnjackan är jofama by kenza. Finns på Salt och Vero Moda tror jag. Puss



MUSIQ ♥


KLIPPA MIG IMORGON

Är lite små nervös sådär, hoppas att jag inte behöver klippa av mig halva håret eller något sådant. Ska även färga ska fota före och efter bild. Hoppas att jag hinner bara. Puss

Cheerleading in my ♥

/S

BIG BROTHER 24/7

Snacka om beroende brud, har nu Big brother 24/7. TACK OLIVIA♥ Känns som jag kommer sitta inne och stalka dom till de är sommarlov typ haha. Mitt liv består typ av Skola, Cheerleading & Bigbrother. Ska försöka uppdatera så gott de går och så lite som möjligt utan bigbrother, men det är svåååååårt.

SV:

vart har du köpt bikinin? skit fin
Svar: Den är från Cubus förra året. Kanske kommer in i affären iår igen. Kram :)


Mina bikinisar förra året.
/S

Nighty nighty


Kroppen <3

Give it to me .

RANDOM FRÅGOR OM MIN KLASS

1.Vem är snällast av killarna? Svar: Oj, vilken svår fråga. Alla!
2.Vem är snällast av tjejerna? Svar: Får väll bli.. Emma, Mikaela & Natta.
3.Vem är konstigast av killarna? Svar: Jonte L
4.Vem är klassens komiker? Svar: hm... Sebbe Ö
5.Vem tycker du är snyggast av killarna? Svar: Finns många snygga i min klass. Orkar inte skriva halva klassen.
6.Vem är finast av tjejorna? Svar: Gud, alla är fina. Men får väll bli samma som på fråga 2.
7.Är det många som har percing? Svar: Nej. Jag, Nathalie, Julia, Emma.
8.Är det många som har iphone? Svar: 17 stycken innan jullovet, resten har htc.
9.Hur många har varit tillsammans inom klassen? Alltså en kille och en tjej i samma klass. Svar. Haha, jag tror att det hänt 2 gånger.
10. Har du varit på G med någon i din klass? Svar: Ja!
från sjuan, dööööör.

PENGAR, PENGAR, PENGAR

Vill ha hur mycket pengar som helst just nu. Vill ha en jofama by kenza jacka, kilklackar/nya airmax & sedan väskan som jag beställde idag. Plus så vill jag fylla på min garedrob känns som jag inte har någonting "nytt" Ja ni tjejor fattar. haha

Ica brudarna

Praoen var helt ok faktiskt. Vi fick gå en timme tidigare än vad vi skulle, så vi åkte hem till Isabell och gjorde kärleks mums. Mästerkockarna! Vi kollade också på High School Musical 3, standard hemma hos strandis. Hann inte kolla klart på filmen eftersom klockan ticka och jag måste hem. Får skjuts hem från stuvsta. Hur skönt som helst!
Bjuder på några random bilder från idag.


Om jag fick en enda önskan i världen..

Så skulle det vara att jag var hur rik som helst så jag skulle kunna köpa vad som helst. Mest kläder, massor massor massor av kläder. Ta med mina föräldrar på en resa till Thailand. Har aldrig varit där men alla säger att de är så vackert där. Sen när jag blir äldre skulle jag köpa en dyr bil till mig själv och en super fin villa med min pojkvän. Vad skulle ni önskat er?



-

Lite schyssta kläder från olika affärer. Vill verkligen ha det vita linnet. /SARA

NEW BAG

Har precis beställt hem en väska, super nice. HOPPAS DEN KOMMER SNAAAAAAAAAAAAAART!

UPDATE

Springer runt här hemma i Hollister shorts, sov tröja och tofflor. Klockan är redan bara 16.45 och jag längtar redan sjukt mycket till Big brother ikväll. Herregud, vill ha 24/7 live också, men känns onödigt att köpa. Kill me! Sen har jag panik vill ha ny skinnjacka, väska och päls till skinnjackan. Jag kommer vara fattig.


Snart kan man sitta ute och sola efter plugget. LÄNGTAR!

5 Mars

Hejsan bloggen. Skolan började som sakt idag igen, gamla rutiner osvosvosv. Skit tråkigt, förutom att få träffa allihoppa igen. Imorgon ska vi typ till Rudan, fast mamma sa att jag skulle få slippa. Men kanske går ändå, bra för betyget haha. Kanske blir kul ändå. Vi får se. Puss



10 FAKTA OM MIG



Jag hatar när folk tror jag är 170 typ, vet inte varför.
Jag sover alltid med armarna under kudden. SUUUPER SKÖNT!
Stör mig på när killar skriver gulliga saker sen skriver han med ens polare också.
Om jag tar läppsyl en gång så kan jag inte sluta ta. beroende..
Jag hatar serier... De ända som funkar är typ simpsons
•Jag hatar att sova i strumpor
•Jag måste alltid prata ut om mina problem
•BB är mitt favvorit programm
•Jag måste satsa mer på skolan
•Jag hatar när man ska ta ett kort så ser man helt annorlunda ut på bilden.. FUFUFUFUFUFUFU
•Hatar när man fotar sig med iphone "framkameran" för den vänder håll...

Prao imorgon

Ligger i the soff och tittar på BB. Måste sussa tidigt idag eftersom jag måste upp tidigt imorgon. Det är prao vecka och jag och Isabell ska praoa i ica. Vi börjar 10 varje dag, soft! Nu ska jag bara platta håret sen borsta gaddarna.


Btw, har precis rensat mina bilder på min telefon. Hade över 2000, och har runt 500 nu. AS skönt!

Svar på frågorna:

Svarar på alla frågor istället, fick inte så många ifrån 15 så lets go.
är du oskuld?
Svar: Den här frågan kommer alltid upp, nästan alltid bland dom första också. Kommer inte skriva ut sånt öppet på bloggen sorry.

oskuld?
Svar: Kolla svaret innan haha ↑

BH strl?
Svar: Olika, om du så gärna vill veta.

Simon tycker du e snygg, tycker du han e?
Svar: De finns många Simon i världen, dock finns det några Simon som är snygga. Vet inte vem du är, så kan inte svara.

Asså Sara... jag tkr du är så jävla fiin... Och min fråga till dej är... kan du inte suga av mej?
Svar: Charmigt, är de så du får bj?

Hur kommer det sig att du börja på Cheer?
Svar: Min systers kompis tipsa mig.

När fyller du år?
Svar: 30 Juni, ett sommarbarn!

Dina närmaste vänner?
Svar: Cornelia, Isabell, Mikalinn, Olivia, Moa & Emma pemma ♥

vad längtar du mest till i sommar?
Svar: Oj, det är sjukt mycket. Träffa nya killar, bada, bli brun, åka utomlands osvosvosv

Vilka är era favoriter i BIG BROTHER?
Svar: Marcelo & Annica.

och vad tycker ni om hanna widerstedt? både för o nackdelar?
Svar: Hahha, hon gör nästan hela bigbrother, för att hon är så blåst och dampar hela tiden. Men stör mig på hennes utseende och hur hon pratar så de är nog nackdelarna.

vem tycker ni ska åka ut ikv?
Svar: Jessika...



vad ska du ha på dig för jacka nu på våren??
Svar: Vill ha en ny skinnjacka. Vill ha en Jofama by Kenza. Men komemr säkert aldrig få så ska kika på en annan.

Hur många läsare på din blogg har du om dan?
Svar: Våran statistik suger, den är över 100 per dag iaf.

Hur länge har du gått på cheerleading?
Svar: 5år

Har du alltid gått i Power?
Svar: Yes, bästa föreningen

HUr mår du idag?
Svar: Jag mår bra, hur mår du? :)

Hur lång är du? :$
Svar: 166..

Sparar du till något speciellt ex: som kläder eller något?
Svar: Nej inte direkt. Vill köpa en ny väska!

Och är du på g med någon?
Svar: Vet inte om vi är på G, hoppas ♥

Gillar du tjejer som är raka och ärliga eller inte?
Svar: Jag gillar när folk säger vad det tycker, man ska vara stark och tro på sina egna åsikter. Ja, du fattar.

Vilken är din favoritbikini? när du badar med skolan, har du på dig shorts ovanför bikinitrosorna då? ;)
Svar: Nej, jag har dock haft de engång :)

Hur ska en perfekt kompis vara?
Svar: Inte berätta vidare saker som jag sakt, finnas för en, omtänksam.

Spelar det nån roll om din kompis vågar göra saker som tex röka, dricka osv? alltså vill du inte vara vän med den annars?
Svar: Men gud nej. Jag bryr mig inte om sånt. Vän som vän.

Hur ser din favoritoutfit ut på sommaren?
Svar: Riktig svår fråga! hmm... Shorts & en fin hollister blus.

Vad tror du att dina vänner tycker om dig? alltså hur dom tycker du är som vän osv.
Svar: Jag har faktiskt ingen aning, jag hoppas att dom tycker om mig som jag är och att jag inte behöver ändra på mig. Hoppas att dom kan säga till mig om hur dom tycker och tänker.

Vad är det roligaste med att blogga flera på en blogg? :)
Kram <3
Svar: hmm. ingen aning. Finns många. Men det är skönt att man slipper/behöver inte uppdatera lika mycket.

Hur går det i cheerleadingen? och när kan jag pratt i Skype ?? :-)
Svar: Haha, det går bra. Vi får väll snacka snart eller något :)

1. Fovoritaffär?
Svar: Hollister

godis,blogg,djur?
Svar: godis, vilken tjooockis jag är!

2. Din bästavän ? Beskriv honom/henne.
Svar: har svarat på den frågan längre upp.

3. Hur ska din drömkille,Hur ska han vara?
Kram :) <3
Svar: Oj, han ska inte vara som alla andra, speciell med världens bästa personlighet. Han ska kalla mig fina ord som vacker, hjärtat osvosvosv. Han ska inte skämmas för att visa att jag är hans, han ska våga hålla min hand inför hans vänner. Han ska inte bli sur lätt, inte dryga.

vad tycker du om dig själv?
Svar: Egentligen hatar jag allting på mig själv. Men de är såhär jag föddes och hoppas att någon kommer respektera de någon dag.

Är det roligast att vara topp eller bakperson?varför?
Svar: Självklart tycker jag topp, känns som de är mer min grej. bakperson är också kul, men topp går före!



Vad tycker du är roligast, tävling eller träning? :)
Svar: Oj, vilken svår fråga! Blir nog Tävling, då får man visa vad man kämpat för i ett halv år.

Den personen du kan dela absolut allt med?
Svar: Cornelia Lundberg & Isabell Strandberg ♥

Vad vill du jobba med när du är äldre?
Kramis<3
Svar: Jag vill bli stylelist, har även funderat på dansare. Men skulle aldrig ha tid. Haha

Ska du på ssc nästa år ? :) isf vilken vecka ? :) kram
Svar: Nej faktiskt inte, fast ville verkligen!

Bästa kvällen i mitt liv!

Hejhej! Sitter just nu i soffan och kollar på Valentines Day haha gulligt, förlåt för att jag inte bloggar så ofta men det är så mycket.. Igår så tror jag nog att det var en utav mina bästa kvällar som sagt jag Cornelia och Mikalinn var på Ed Sheerans (En Brittisk Sångare) Gig på klubb Strand som var helt otroligt bra han är så otroligt duktig, det var världens upplevelse att få se han live han gör allt så coolt, alla trumljud och alla echon gör han själv genom olika mikrofoner som sen spelas upp när han trampar på en sak, haha det är svårt att förklara. Men en sak som är lätt att säga är att han är heelt underbar jag kommer aldrig glömma den dära kvällen, I love that Ginger he's my God!


15 FRÅGOR OM SARA

Svarar på dom första 15 frågorna som ställs. Så tveka inte, skriv massor massor av frågor. Cheerleading, Privatliv, kompisar, skolan osvosvosv. Tveka inte. xx



Detta fält måste fyllas i

Tjena kexen. Ligger i sängen och taggar till BB. Världens bästa programm! Har även ååångest. Skola imorgon, kill me! Har inte varit där på 3veckor liksom, hur sköööönt har det inte varit? Vill verkligen inte.

MUSIQ ♫


Godmorning Sunshines!

Ligger och kollar lite på BB, är sjukt trött. Men vart lite piggare när tanken slog mig att vi ska till Twisters hall idag. WOooooppppa! Innan ska jag bara fira min syster, släkten kommer osvosvosv. Vi får höras senare.
Saknar dig min bebbis ♥♥♥♥♥

Hos Olivia

Kom precis in hem till Olivia, vi har varit ute med Kurre, Bora, Kevin, Kevin, Yassin och Jamie. Vi var vid torvalla och busade i mörkret. Vi frös som fan. Hade ingen känsel i fötterna. Men vid 9 åkte vi hem till Olli, och ny sitter vi o myser med chilli nötter och power king.
Imorgon blir det träning i Twirres hall!


GALET MYCKET FOLK

Lånar bilden från facebook. Ser ni mig och Isabell? haha, skoja bara.

4 videos från Avicii

Filmade inte världsbäst, men de var kaos. VÄRLDENS BÄSTA KVÄLL!
/SARA

ALLA MED TUMBLR

Följ mig, så följer jag dig tillbaka. Puss
Http://you-are-a-stupid-hoe.tumblr.com

HAPPY B-DAY

Grattis min fina ♥ 22år idag. Kärlek till dig!

VÄSKOR

Sitter och kollar på lite olika väskor, eftersom jag verklige verkligen behöver en ny. Får se om jag hittar någon fin, vet ungefär hur jag vill att den ska se ut.
Öland första året.

H O M E

Tjena folket, ska snart ta en dusch. Ska iväg på middag senare ikväll hos min farbror. Ska bara vara hemma eftersom vi har gäster från Karlstad här. Haha, komplicerat men men. Är super taggad eftersom vi ska träna i Twisters hall imorgon. Gryymt kul ska de bli.

Världens bästa kväll!

Inget slår senna kväll, och för er som undrar så lever vi fortfarande eftersom en läktaren rasade för att alla stod och hoppa där. Tur att vi var på dansgolvet. Först var vi lägst fram men dom platserna sög så vi gick längst frammi sektion två. Kommer lite videos när jag har data, tror imorgon. Galen kväll, träffa lite folk vi kände iallafall. Men nu ska jag och Issa hitta på något. Puss


Nya jeans

 

 


Mobilblooooogg

Är på tåget nu till älvsjö där jag ska hoppa på tåget mot stan med Alex och Jenny. Ska bli super mysigt, underbart väder är det också. VÅÅÅÅR!


Skype

Haaaalloooooooo! Lämnade Olivia idag, men vi skypar istället. Tugge är också med i våran konversation. Imorgon ska jag iallfall in till stan och träffa Jenny. Vi ska nog fika och ha lite mys. Efter det vet jag inte vad jag gör. Vi får se.
Lilla Jenny här fyller 15 idag, grattis sötnos!

Old pic'

En bild på mig från andra året jag gick på cheerleading, TROR jag.

SVAR:

är bilden från idag? jätte snygga ni eee...

Svar. Bilden är från förra året.



Killar med...

Killar med fina ögon ♥
Killar med bra stil ♥
Killar med leendet som gör att man smälter ♥
Killar med de speciella håret ♥
Killar med snygga kroppar ♥

GALET AVICII IMORGON

Kan fortfarande inte fatta det, så jävla äckligt taggad. Ska fucka ur som fan. Kan fortfarande inte fatta det. Sen ska vi självklart träffa CRIPPPPPPPPEEEEEEE!!!
olivia and me.

SJUUUUK SNYGGA JEANS

GEEEE MIG! /SARA

Because I really feel for you

Chillar hos Isabell. Vi har varit i Svartbäcksskolan och visat cheer för Nildas förskola. De var helt okej, på hem vägen åt vi på pizzan i Haninge. Så nu sitter vi här hemma, Isabell kollar på pll och jag sitter här vid datan. Hahah social brudar! Inga speciella planer för kvällen förutom att vi ska träffa några. Puss


old times

RSS 2.0